in , ,

Το Τατουάζ: Νεο ΣΟΚ. Ο serial killer που στραγγαλίζει τις γυναίκες ΧΤΥΠΑ και ΣΗΜΕΡΑ στον Alpha tv

Το Τατουάζ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το Τατουάζ του Alpha, ο Νικόλας δέχεται απειλές για να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση των όπλων και το μυαλό του πάει στον Τόνυ.
Εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη, αλλά ο Νικόλας δεν πείθεται. Ο Τόνυ αναγκάζεται να ειδοποιήσει την Κασσάνδρα. Η Νικόλ προσπαθεί να πει την αλήθεια στη Μαργκώ για τις πιέσεις που δέχεται από τον Νικόλα, αλλά δεν βρίσκει το θάρρος. Η Άννα περνά δύσκολες ώρες στο πλάι του Θεοχάρη που παλεύει να ξεπεράσει το…
έμφραγμα. Αναζητά την στήριξη του Αλέξανδρου και του ζητά για μια ακόμη φορά συγνώμη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.
Η Βέρα προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, αλλά η Άννα είναι σίγουρη πως εκείνη κι ο Αλέξανδρος έχουν τελειώσει οριστικά. Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στη σύλληψη του Ορφέα, αλλά καμία από τις παρακολουθήσεις των πιθανών συνενόχων του δεν έχει αποδώσει καρπούς. Η Όλγα προειδοποιεί τον Αλέξανδρο πως αν τραβήξει κι άλλο το σχοινί θα σπάσει και θα χάσει την Άννα για πάντα. Ο Νικόλας δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη.
Ο Νικόλας θα κάνει μια μεγάλη κουβέντα με την Κασσάνδρα Γρίβα, που θα τον αφήσει κατάπληκτο σχετικά με τον ρόλο της στην υπόθεση της παράνομης μεταφοράς όπλων. Αντιλαμβάνεται πια ότι η κατάσταση αυτή είναι πιο περίπλοκη και πιο σκοτεινή απ΄ ότι περίμενε. Η πρόταση που θα του κάνει η Κασσάνδρα θα τον αφήσει άναυδο. Δίπλα στον Θεοχάρη που περνά δύσκολες στιγμές, εκτός από την Βέρα, βρίσκεται πια και η Άννα που είναι πλέον διαλυμένη από τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο. Ο Ορφέας εξακολουθεί να κρύβεται και έχει αρχίσει πια να οργανώνει τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθεί στην Αίγινα, προκειμένου να σκοτώσει την Ελένη, ενώ στο στόχαστρό του είναι και ο Σωκράτης. Στο μεταξύ, η Τατιάνα καλεί τον Σωκράτη και προσπαθεί να μάθει αν ήξερε για το σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα. Ο Σωκράτης τα αρνείται όλα. Ο σίριαλ κίλερ που στραγγαλίζει τις γυναίκες, αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα και η αποκάλυψη της ταυτότητάς του συγκλονίζει!

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
λογω τιμης εικονες ΣΚΑΙ

Λόγω τιμής: Φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα

Ποιο είναι το μαγικό χάρισμα που σου δόθηκε, σύμφωνα με την ημερομηνίας γέννησής σου;