in

Νίνα Λοτσάρη: Τι απέγινε η αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ στη Μαρία Μπακοδήμου;

Μία από τις μεγαλύτερες κόντρες στην ελληνική τηλεόραση ήταν αυτή μεταξύ της performer Νίνας Λοτσάρη και της Μαρίας Μπακοδήμου!

Πάμε μερικά χρόνια πίσω όταν μία αφίσα της Νίνας Λοτσάρη και ο σχολιασμός της στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου «ΦΜ live» έγινε αιτία για να τους κάνει αγωγή η ηθοποιός και σόουγουμαν, ζητώντας τους αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν άφησε αναπάντητη την αγωγή αφού όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα έδειξε στην αρχή άγνοια για τα περί αγωγής και τονίζοντας ότι δεν θέλησε να στενοχωρήσει την ηθοποιό.

Διαφήμιση

«Κι εγώ το άκουσα αλλά δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση, καμία αγωγή. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι που δεν έχει γίνει, τουλάχιστον μέχρι τώρα… Μολών λαβέ… Ένα εκατομμύριο ευρώ τώρα περισσεύει, μπορεί και κάτι παραπάνω. Μπορεί να έγινε μια παρεξήγηση, δεν έχουμε πρόθεση να στενοχωρούμε τους ανθρώπους».

Στη συνέχεια είπε ότι στο παρελθόν της έχουν κάνει αγωγές και έχουν πικράνει ανθρώπους και έχουν ζητήσει συγγνώμη. «Αν με παρεξηγούσε κάτι τέτοιο είναι εντελώς υποκειμενικό. Μπορεί η κυρία Λοτσάρη να στενοχωρέθηκε. Η δουλειά μας είναι αυτή, την κάνουμε καλοπροαίρετα, τόσα χρόνια έχουμε δώσει δείγματα για το ποιοι είμαστε. Μας έχουν κάνει και αγωγές οι οποίες χάθηκαν, μπορεί να δεις κάποια στιγμή κάτι με μια ματιά παρεξηγήσιμη».

Όχι για την πορεία της αγωγής οι δύο πλευρές δεν έφτασαν καν στα δικαστήρια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Φωτογραφία: Η Μάιλι Σάιρους παρτάρει αλλά τις εντυπώσεις κλέβει η κυρία με τα ΓΙΓΑΝΤΙΑ μπαλκόνια

Ντάφνι Τζόι: Κατέβασε το σμαραγδί φόρεμα και είδαμε το σμαραγδένιο… μαγιό της! Φωτογραφία