in

GNTM: Θυμάσαι την μόνο χείλη και τσίτος που έκοψαν από το ριάλιτι; Θα σου φύγει το κλαπέτο

Η Αλιόνα Αμπράμοβα από τη Λευκορωσία άφησε εποχή σε ένα ολόκληρο ριάλιτι, το GNTM και έγινε viral εξαιτίας της ατάκας που είχε πει σε σπαστά ελληνικά!

Συγκεκριμένα πήγε στην οντισιόν με παπούτσια και αμφίεση χορεύτριας σε καμπαρέ και σε ρωτήσει αν έχει πειράξει τίποτα πάνω της δήλωσε ότι δεν έχει κάνει τίποτα εκτός από χείλη και τσίτος.

Ο Δημήτρης Σκουλός της ζήτησε να κουνήσει τα φρύδια αλλά τελικά δεν κουνιόταν τίποτα!

Διαφήμιση

Η Αλιόνα από τότε έχει κερδίσει απίστευτη δημοσιότητα και στο internet έχει περισσότερους από 270.000 followers δημιουργεί επίσης videos τόσο στο tik tok όσο και στο YouTube!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το instagram είναι ιδιαίτερα προκλητικές και τις περισσότερες φορές φοράει ελάχιστα ρούχα!

Όχι ότι ενοχλεί, τουλάχιστον τους άντρες ακόλουθους που διαθέτει οι οποίοι είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό!

Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια είναι μία αγαπημένη κάρακτερ του ελληνικού Instagram και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και αρκετών διαφημιστικών εταιρειών και brands.

Η αλλαγή πάντως στην εμφάνισή της είναι τεράστια. Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις παραμένει στα χείλη και τσίτος ενώ για τα υπόλοιπα φροντίζουν να κάνουν δουλίτσα τα φίλτρα του Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάρκος Σεφερλής: Του πετάχτηκαν τα μάτια με τις νέες φωτογραφίες που ανεβασε η Έλενα Τσαβαλιά

Πάτρα: Πέθανε ο Βασίλης Όρρος στα 31. Τον θέρισε ο κορωνοιός που επέστρεψε σε λίγους μήνες. Νόσησε 2 φορές!