in

Κατερίνα Καινούργιου: Πάγωσε με την τηλεθέαση. Δε τη σώζει ούτε ο Νίκος Κοκλώνης

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά βαΐων και κλάδων έφυγε από το open για να πάει στον ALPHA και να ακολουθήσει το φίλο της Νίκο Κοκλώνη και την εταιρεία παραγωγής του.

Αυτοί όμως που δεν έφυγαν μαζί της φαίνεται ότι είναι οι τηλεθεατές αφού δείχνει να έχει ως κεντρική τιμή το 11% και να κατατάσσεται κάπου στην τέταρτη με πέμπτη θέση στη μάχη της τηλεθέασης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο γενικό σύνολο χάνει πάντα από τους Αταίριαστους που παίζουν από τις 10:00 μέχρι τις 11:30 απέναντι, από τη Δανάη Μπάρκα, από το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και από τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στο δυναμικό κοινό τα πράγματα χθες ήταν το ίδιο χάλια για την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της αφού η εκπομπή βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 11% πίσω από Δανάη Μπάρκα,το πρωινό και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Επειδή εμείς γράφουμε τα πράγματα όπως έχουν και δεν γλύφουμε κανέναν η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί αυτήν την εβδομάδα να έχει χάσει και στο δυναμικό κοινό τη μάχη της τηλεθέασης όμως έχει χτυπήσει και αρκετές πρωτιές!

Για αρκετό καιρό στο δυναμικό κοινό ήταν στην πρώτη δυάδα, συχνά πρώτη και πήγαινε αρκετά καλύτερα και στο γενικό σύνολο. Ο κόσμος για κάποιο λόγο όμως γύρισε την πλάτη!

Διαφήμιση

Αφορμή για όλο αυτό και κομβική ημερομηνία ήταν η ημέρα που έγινε η κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Η Κατερίνα Καινούργιου είτε θέλει το καταλάβει είτε όχι δεν έχει ακόμα το εκτόπισμα για να κατατροπώνει συναδέλφους με οποιονδήποτε τρόπο.

Όλο αυτό ήταν και άκομψο και απρεπές. Κεφάλια και μύτη κάτω γιατί ο κόσμος την ώρα που μπορεί να σε βάζει σε θέση ισχύος ο ίδιος σου τραβάει και το χαλί ενίοτε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ολιγοήμερες εξορμήσεις – 4 Top χειμερινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: Ήξερες ότι ο μπαμπάς της ήταν μοντέλο του Billy Bo; Δημήτρης Καινούργιος