in

Νίκος Παππάς: Έτσι “ήπιε ποτάκι” από τη Σλοβάκα στο Airbnb στο Κολωνάκι

880 ευρώ φέσωσε τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκο Παππά η πιστολέρο Σλοβάκα που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες μετά από αίτημα της interpol!

Η Σλοβάκα φαίνεται ότι είχε πάγια τακτική να ζει στο τσάμπα. Ήθελε να λαμβάνει υπηρεσίες διαμονής σε ξενοδοχεία και Airbnb, να μετακινείται με ταξί, να τρώει σε ακριβά εστιατόρια και να μην πληρώνει!

Η υπόθεση με το Νίκο Παππά: Έτσι του έφαγε 880 ευρώ

ο Νίκος Παππάς έχει το Κολωνάκι ένα επιπλωμένο διαμέρισμα το οποίο νοικιάζει μέσω πλατφόρμας για 220 ευρώ την ημέρα!

Διαφήμιση

Αυτό το διαμέρισμα έβαλε στο μάτι η Σλοβάκα και του έστειλε προσωπικό μήνυμα ότι έχει κάποιο πρόβλημα το site και θα ήθελε να μιλήσουν εκτός πλατφόρμας!

Ο Νίκος Παππάς έστειλε το τηλέφωνο του, η Σλοβάκα τον κάλεσε και συμφώνησαν να μείνει για τέσσερα βραδιά για 220 ευρώ. Μάλιστα η ίδια δήλωσε ότι θα πληρώσει μόλις έρθει ο άντρας της.

Ο Νίκος Παππάς άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και η ίδια τον κάλεσε για ποτό στο σπίτι! Όπως δήλωσε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού επειδή ως ιδιοκτήτης του σπιτιού θέλει να έχει καλές κριτικές ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έτσι είπε το ποτάκι με την καλλονή!

Αν και η ίδια που δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες όταν ο μπασκετμπολίστας επισκέφθηκε το σπίτι την τρίτη ημέρα, αντιλαμβανόμενος ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά αυτή είχε ήδη φύγει

ΔΕΣ το VIDEO




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η φαντασία σου θα οργιάσει: Η Κέλι Μπρουκ γυμvή… πίσω από μία κουρτίνα μόνο με τις γόβες της

Η Νίνα Άγκνταλ ποζάρει στα 4, βρεγμένη στην άμμο και με το στήθoς της να σου χαμογελά