in

Νίκος Μαστοράκης: Έτσι “πετσόκοψε” την αριστερά και τον Τσίπρα με αφορμή την κηδεία του Κωνσταντίνου Β΄ της Ελλάδας

THE DAY AFTER
Μερικες διαπιστωσεις, την επομενη μερα της ημερας που μας διδαξε πολλα.
(1) Οι τοξικοι παλαιοαριστεροι υπεστησαν ενα κατα προσωπο ραπισμα σεμνοτητας και αισθητικης. A touch of class στην μουχλιασμενη, φτηνιαρικη, απλυτη “ειρωνεια” του Τσιπρα και των ΜΜΕ του.

(2) Η τηλεοραση μας ειναι πληρης αγραμμάτων, ασχέτων με τετοιου ειδους περιγραφες, καταλοιπα του ρεπορταζ δρομου για σουβλακια και τροχαια. Κατεστη αδυνατον για τους αξεστους παρουσιαστες, να προσαρμοστουν λεκτικα και αισθητικα σε οσα εβλεπαν και να κατανοησουν οτι η περιγραφη τους δεν απευθυνοταν σε κοινο ανθρωπων διχως οραση. Φαφλαταδες του κερατά, απειλουμενοι συνεχως απο αγνωστες λεξεις που τις κακοποιησαν δεοντως. Ενεσκηψε “του εκλιπών,” “της Βασιλομητωρ,” “Βλεπουμε τον Χουαν Καρλο” ασε δε τους θλιβερα ακατόπιστους για τους οποίους η βασιλικη πριγκιπισσα Αννα ηρθε απο τη Μεγάλη Βρεταννία ομως το ξενοδοχείο παρέμεινε “Μεγαλη Βρετάννια.”

Διαφήμιση

(3) Η μοναρχια ειναι πλεον (για τα κρατη που την δεχονται,) η πιο ακριβη τουριστικη ατραξιον. Αν η Ελλαδα πλήρωνε τη διεθνη προβολη που εισεπραξε χθες — και θα εισπραττει για καιρο — θα επρεπε να εχει πληρωσει υπερβολικα μεγαλα ποσα. Μας την εκαναν δωρο ομως. Wow, freebie.

(4) Δεν υπαρχει πια και ουτε θα υπαρξει ποτε πια μοναρχια στην Ελλαδα, ομως η Ελλαδα θα πρεπει να καλωσοριζει την αψογη οικογενεια του “εκλιπών” επειδη ολοι τους διατηρουν την αγαπη για τη χωρα μας.

(5) Δεν υπαρχει καν αριστερά του 2023. Η αλλοτε ηρωϊκη παραταξη ειναι σημερα ενα τσουρμο ευτελων χαρακτηρων και μηδαμινης καλλιεργειας που πασχουν απο την αγκυλωση στον προστυχο σαρκασμο μιας πεντηκονταετιας πριν.

(6) Δεν υπαρχει πια ταξη βασιλοφρονων. Το πληθος στη Μητροπολη ηταν αντιπροσωπευτικο δειγμα του Ελληνα της περιεργειας, της αποτιμησης, της εκτιμησης και δεν δημιουργησε κανενα προβλημα.

(7) Ενταφιασαμε τον Κωνσταντινο, αλλα δεν θαφτηκε μαζι του η ιστορια, απλως κουκουλωθηκε κακοτεχνα απο το αλλοθι “υπηρξε αρχηγος ενος βασιλευομενου κρατους που δεν υφισταται πλεον.” Η ιστορια δεν διαγραφεται και οταν πλαστογραφειται, γελοιοποιει τον πλαστογραφο.
Θα μπορουσα να αναλωθω σε αλλα τοσα, αλλα δεν αξιζει πια ουτε τον κοπο, ουτε τη χλευη για οσους τη δικαιουνται. Αυτοι θαφτηκαν μονοι τους, ας ειναι βαρυ το χωμα που τους σκεπαζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
kylie jenner

Κάιλι Τζένερ: Η απαγορευμένη υγρή φωτογραφία με λευκό μαγιό

Viral Βίντεο: Οι ουρανοξύστες και το κάθετο δάσος στο Μιλάνο