in

Έλενα Κώνστα: Στην ταράτσα χωρίς ρούχα με τακούνια και εσώρουχα! Η φωτογραφία που μοίρασε εγκεφαλικά

Ελενα κώνστα


Ο καιρός στην Ελλάδα έχει τρελαθεί, φτάνουμε μέσα Γενάρη και έχουν ανθίσει οι αμυγδαλιές χωρίς καν να έχουν χάσει τα περσινά τους φυλλά!

Κάπως έτσι σιγά-σιγά και Ελληνίδες celebrity θα αρχίσουν να βάζουν τα μαγιό τους και να ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς καν να έχει μεσολαβήσει χειμώνας.

Διαφήμιση

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι τρελάθηκε ο αλγόριθμος του Instagram αφού αντί να μας δείχνει σημερινές αναρτήσεις μας έδειξε στο timeline την Έλενα Κώνστα σε μία καλοκαιρινή φωτογραφία από την ταράτσα χωρίς ρούχα.

Φυσικά με τέτοια σωματικά προσόντα, όπως αυτά που έχει η Έλενα Κώνστα, η ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, το πιο πιθανό είναι να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Βλέπετε το καλοκαίρι που μας πέρασε η όμορφη Έλενα δεν έκανε διακοπές, αφού δούλευε πυρετωδώς και όργωνε όλη την Ελλάδα για να διασκεδάσει με την μουσική της τους θαμώνες των μαγαζιών.

Μετά απο την περίοδο της καραντίνας τα μαγαζιά άνοιξαν ελεύθερα και το καλοκαίρι ο κόσμος πλημμύρισε τα διάφορα καλοκαιρινά μαγαζιά, τα οποία όλα ήθελαν να έχουν την Έλενα Κώνστα για να τους παίζει μουσική.

Η πανέμορφη ξανθιά κουκλάρα, δεν προλάβαινε να κάνει βουτιές στην θάλασσα και έτσι όπου έβρισκε πέταγε και μια φωτογραφία με μαγιό στα social media.

Υπήρχαν όμως και πλάνα που έκοβαν κυριολεκτικά την ανάσα, αφού σε μια απο αυτές τις φωτογραφίες της η Έλενα Κώνστα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και έμεινε χωρίς ρούχα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και DJ ανέβηκε στην ταράτσα φορώντας μόνο ένα λευκό εσώρουχο και κρατώντας στα χέρια ένα επίσης λευκό πουκάμισο και στο τέλος ανέβασε και την θερμοκρασία στα ύψη!

Η Έλενα Κώνστα πόζαρε με σκέρτσο και νάζι στον φωτογραφικό φακό και δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο Instagram όπου έγινε το έλα να δεις.

«Παιδιά μιλάμε για ζέστη! Αύγουστος με καύσωνα στην Αθήνα…εγώ αυτή τη λύση βρήκα! Εσείς πώς την παλεύετε;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ούρσουλα Κορμπερό: Η τοπλες φωτογραφία από το παρελθόν. Δες τα προσόντα της Τόκιο σε πρώτο πλάνο

Ιστορικό Βίντεο: Οι Βασιλικοί Γάμοι Κωνσταντίνου & Άννας-Μαρίας – 18 Σεπτεμβρίου 1964