in

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου και η ανορεξία. Θυμάσαι την κοπέλα από το ριάλιτι; Δες πως είναι σήμερα

Η Εύη Ιωαννίδου έγινε γνωστή μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας και η παρουσία της μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε

Ωστόσο εκτός από την ομορφιά της ξεχώρισε και για… την παρουσία της στην «τριάδα της φωτιάς», με το τηλεοπτικό κοινό να στέκεται στην ίντριγκα και όχι στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η Εύη Ιωαννίδου, μετά το τέλος του ριάλιτι της τηλεόρασης πήρε αποστάσεις από την παρέα και αφοσιώθηκε στην καριέρα της στο μόντελινγκ. Και σιγά-σιγά το κοινό άρχισε να στέκεται στην εμφάνισή της, που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακή.

Διαφήμιση

Άλλωστε, διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί κι εντυπωσιακό παρουσιαστικό που εννοείται πως δεν περνά απαρατήρητο. Η Ιωαννίδου συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από επαγγελματικές φωτογραφήσεις, αλλά και από την καθημερινότητά της.

Βέβαια οι τελευταίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό έχουν προβληματίσει αρκετούς από τους ακόλουθους που την ξέρουν εδώ και 4 χρόνια! Κάτι συμβουλεύουν να δει κάποιον ειδικό αφού φοβούνται ότι πάσχει από νευρική ανορεξία!

Δείτε τις φωτογραφίες μόνοι σας και θα καταλάβετε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου: ΣΟΚΑΡΕΙ ΞΑΝΑ. Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο σήμερα. Δες φωτογραφία

Μπριγκίτε Νίλσεν: Η φωτογραφία με μαγιό στα 59 που καθήλωσε 25άρες. Απο το Rocky είχαμε να τη δούμε