in

Έλενα Παπαρίζου: Η throwback φωτογραφία που έκανε σούσουρο και συζητήθηκε όσο καμία

Έλενα πααπρίζου

Θα μείνεις με το στόμα ορθάνοιχτο γιατί ποτέ μέχρι τώρα η Έλενα Παπαρίζου δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες. Όμως το έχει τολμήσει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Η Έλενα Παπαρίζου εκτός από εκπληκτική τραγουδίστρια είναι και μία εκρηκτική παρουσία. Έχει αυτό που λέμε εκτόπισμα. Γεμίζει πίστα αλλά και τον φωτογραφικό φακό εξίσου!

Διαφήμιση

Η αγαπημένη Έλενα έχει έναν τεράστιο αριθμό φανατικών θαυμαστών οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να της εκδηλώνουν την αγάπη και τη στήριξή τους, κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο instagram βλέπουμε ότι μέτρα εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Εκτός από τους θαυμαστές στο προσωπικό της προφίλ έχουν δημιουργηθεί και αρκετά fanpage για την Έλενα Παπαρίζου τα οποία παράγουν εξαιρετικό περιεχόμενο!

Οι διαχειριστές σκαλίζουν κάθε περιοδικό η παλιά ακυκλοφόρητη φωτογραφία για να τη δημοσιεύσουν και συναγωνίζονται το ένα fanpage στο άλλο!

Εμείς σίγουρα βγαίνουμε κερδισμένοι αφού από ένα τέτοιο προφίλ αλιεύσαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία που πάει πίσω στο 2011 με την Έλενα Παπαρίζου να φορά έλάχιστα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Τσαλίκης: Τα είδε όλα ο άνθρωπος. Αυτό έκανε νεαρή θαυμάστρια και τον ΤΡΕΛΑΝΕ

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη στην πιο τρυφερή φωτογραφία. Λιώσαμε