in

Νικόλ Χάρισον: Φωτογραφία – Μόλις τη δεις στα… μάτια ΔΕ θα κοιτάξεις ξανά χαμηλότερα

Κακά τα ψέμματα, ένας άντρας θα κοιτάζει πάντα σε μια γυναίκα το στήθoς ή τα oπίσθια της. Και μάλιστα στους περισσότερους θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπουν ή αυτό που θα τους τραβάει την προσοχή.

Το μεγάλο ζήτημα είναι τι γίνεται από κει κι έπειτα. Υπάρχουν περιπτώσεις που καλύτερα να μην κοιτάξεις σε άλλο σημείο του σώματος, υπάρχουν αυτές που έχουν «λίαν καλώς» σε αυτές τις περιοχές, αλλά σε κερδίζουν με άλλα πράγματα και υπάρχει και η Νικόλ Χάρισον.

Η Νικόλ είναι ξεχωριστή και μια κατηγορία μόνη της γιατί είναι από τις περιπτώσεις που ναι μεν θα κοιτάξεις πρώτα τα oπίσθια ή το στήθoς, αλλά άπαξ και φτάσεις στο πρόσωπο, το βλέμμα σου θα κατασκηνώσει εκεί και θα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα. Σου είναι αρκετό.

Διαφήμιση

Θεωρείς ότι υπερβάλλουμε; Μπορεί. Μια ματιά στην φωτογράφιση της με εσώpoυχα και ζαρτιέρες για το Agent Provocateur θα σε πείσει.

Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι έχει και βίντεο με τη Νικόλ να κάνει αυτή την κίνηση που μπορεί να κάνει μια γυναίκα και να σε μαγέψει αν το πρόσωπο την υποστηρίξει σωστά.

Αναφερόμαστε σε αυτή που είναι με πλάτη γυρισμένη και ξαφνικά στρέφει το κεφάλι της και βλέπεις ένα απίστευτο χαμόγελο και δυο μάτια που δεν τους αντιστέκεσαι. Νικόλ Χάρισον χάρισον μας ένα βλέμμα σου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Με φωτογραφία με μαγιό και εσώρουχα είναι για να της ευχηθείς Χρόνια Πολλά

Φύσα αγέρι: Το φόρεμα της Κλαούντια Ρομάνι ανασηκώθηκε και τα είδαμε όλα – Ολοστρόγγυλα