in

Νίκι Μινάζ: Με τσίτα μπόμπα κολλητά και προκλητική φωτογραφία έιπε θένκ γιου στους Αφρικανούς!

Αυτό που κάνει την Nicki Minaj να ξεχωρίζει είναι η ιδιαιτερότητα του σώματος της. Όταν βλέπεις μπροστά σου δύο σιλικονάτα στήθη και δύο τεράστια οπίσθια, το τελευταίο πράγμα που θα προσέξεις είναι το μυαλό της ή τη φωνή της.

Η ίδια έχει ένα σώμα που κολάζει, ενώ ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να βρίσκεται στο επίκεντρο του μουσικού στερεώματος.

Μάλιστα η ίδια φροντίζει να επικαιροποιεί την αποδοχή που έχει στον κόσμο μέσα από τα social media! κάθε φορά μετά από κάποια εκδήλωση ή events στο οποίο συμμετέχει ανεβάζει και τις αντίστοιχες φωτογραφίες για ανάμνηση και φυσικά σχολιασμό!

Διαφήμιση

Λίγο παλαιότερα η διάσημη ράπερ είχε βρεθεί στην Αφρική για περιοδεία η οποία μάλιστα δήλωσε ξετρελαμένη με το αφρικανικό κοινό της.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια αποφάσισε να ανεβάσει μία σειρά από σέξι πόζες της στο Instagram για να πει ευχαριστώ ευχαριστήσει τους θαυμαστές της που πήγαν στην συναυλία της στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ντυμένη με ένα κολλητό μπεζ bodysuit και φορώντας ψηλοτάκουνα στο ίδιο χρώμα, η τραγουδίστρια πήρε μερικές άκρως προκλητικές πόζες και τις μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, ενώ σε κάποιες άλλες τις βλέπουμε σε total black look.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δεν το πίστευε η σύζυγός του:: «Έφυγε» ξαφνικά στα 56 του χρόνια ο αγαπητός επιχειρηματίας Κώστας Πέτσας

Τάσος Μπουγάς: Έτσι πετσόκοψε τους Βίγκαν και τις μειοψηφίες. Διαφήμιση Jumbo ΠΑΣΧΑ 2023 και ξύδι παιδιά!