in

GNTM: ΔΕ μας τα Λεει καλά – Η βαθμολογία που έκανε έξαλλη την Παρασκευή Κερασιώτη πρώην παίκτρια του ριάλιτι


Έξαλλη έγινε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε μέσω Tik tok η πρώην παίκτρια του Next Top Model Ελλάδας Παρασκευή Κερασιώτη αλλά δεν δείχνει να μας τα λέει καλά!

Μέσα από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό εμφανίζεται να είναι έξαλλη με τις βαθμολογίες που βάζουν οι άντρες στις γυναίκες ή αντίστοιχα οι γυναίκες στους άντρες!

Διαφήμιση

Τι σημαίνει ρε φίλε οτι αυτή “είναι πεντάρι” αυτή “είναι οχτάρι” ή αυτός “είναι εφτάρι” και εξάρι απόρησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων της τηλεόρασης του Star channel Next Top Model Ελλάδας!

Προφανώς κάτι δεν έχει καταλάβει ή και δεν θυμάται καλά η Παρασκευή Κερασιώτη ότι η ίδια απέκτησε δημόσιο λόγο και βήμα, από τη στιγμή που έγινε γνωστή, μέσα από ένα ριάλιτι στο οποίο μόνη της πήγε για να την βαθμολογούν με… 4, 5, 6, 7, 8, 9 και 10 κάποιοι άνθρωποι!

Καλώς ή κακώς η βαθμολογία υπάρχει στη ζωή μας και είναι υποκειμενική.

Όπως κάποιος βαθμολογεί τη φωτογραφία ενός μοντέλου με 6, με 8, ή με 9 στα πλαίσια μιας δουλειάς βέβαια το ίδιο συμβαίνει και στην πραγματική μας ζωή.

Όταν έτσι ταΐζεις τη νεολαία, με προϊόντα σε στυλ Next Top Model Ελλάδας, και shopping Star έτσι θα σου απαντήσει και θα σε βαθμολογήσει και αυτή για το ρούχο που φοράς, για τα μαλλιά που έχεις,και για τη συνολική σου εμφάνιση!

Μην γκρινιάζει λοιπόν η Παρασκευή Κερασιώτη γιατί μέλος αυτού του project υπήρξε και η ίδια

@paraskevi.kerasioti

Μόνο εμένα με ενοχλεί ;🤔

♬ πρωτότυπος ήχος – Paraskevi Kerasioti

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Τα καλύτερα χολιγουντιανά ντεκoλτέ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ σου μόνο – Άμπερ Ρόουζ, Κέλι Μπρουκ, Νίκι Μινάζ, Νάγια Ριβέρα, Κιμ Καρντάσιαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ ως καυτή MiΙf αποπλανούσε νεαρό γείτονα και κόλαζε