in

Νίκι Χίτον: Οπίσθια και στήθος για ψηλές θερμοκρασίες – Με μαγιό και selfie φωτογραφία ο καύσωνας έφτασε

Νίκι Χίτον

Η σημερινή θερμοκρασία είναι πεσμένη σε σχέση με τα αναμενόμενα επίπεδα της εποχής, αλλά η Niykee Heaton έρχεται για να την ανεβάσει και πάλι.

Η συννεφιά και η πεσμένη θερμοκρασία αυτών των ημερών έφεραν μια μικρή ξενέρα σε σχέση με τον αναμενόμενο καιρό που θα επιθυμούσαμε για την πρωτομαγιά και το τριήμερο που μόλις πέρασε. Ιδίως αν είχες προγραμματίσει να πας και για μπάνιο στη θάλασσα, τότε θα σε ξενέρωσες ακόμα περισσότερο.

Διαφήμιση

Δεν χρειάζεται πάντως να ανησυχείς. Ακόμα κι αν οι επόμενες μέρες πάνε έτσι. Υπάρχει κι άλλος τρόπος για να νιώσεις την ζέστη, την κάψα. Το όνομα της είναι Niykee Heaton και έχει δύο ζευγάρια λόγους να πάει το heat στο on.

Το στήθος της δίνει μάκρος σε κάθε σουτιέν, σε κάθε μαγιό. Τα οπίσθια της ξεπερνούν τα όρια του υφάσματος κατά πολύ. Η Niykee Heaton διαθέτει ένα σώμα που δεν περνά απαρατήρητο. Κι αυτό το λέμε γιατί ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε κάτι που να ταιριάζει στο μέγεθος των προσόντων της.

Η φράση «δεν περνά απαρατήρητο» είναι τόσο μα τόσο λίγη. Δεν είναι όμως τα λόγια που μετράνε. Είναι οι εικόνες. Η Heaton είναι dj στο Λος Άντζελες και με αυτά που θα δεις στο προφίλ της στο Instagram θα αναζητάς το μαγαζί που παίζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Έχει… μπούστο στα μαγιό και… έρχεται με φόρα

Κέλι Μπρούκ: Στο μπούστο της λουλούδια. Και να θες να μη δεις… δε γίνεται + bonus φωτογραφία με μαγιό