in

Natasha Thomsen: Με τέτοιο Instagram το onlyfans ήταν δεδομένο – Η φωτογραφία που άνοιξε το δρόμο

Αν είσαι…”ματάκιας” δεν ξέρουμε αν μπορείς να βρεις καλύτερο instagram να χορτάσει το μάτι σου οπίσθια από της Natasha Thomsen, αλλά…δεν παίζει με τίποτα να μπορείς να βρεις. Δες και θα καταλάβεις.

Υπήρχε παλιά μια διαφήμιση που έλεγε «Γάλατα υπάρχουν πολλά, ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα».

Μια τέτοια ατάκα σε ένα κόσμο τέτοιας πληθώρας και υπερπαραγωγής ακούγεται πλέον τόσο κούφια. Μπορείς να βρεις σήμερα κάτι που να είναι μοναδικό; Όχι. Μπορείς όμως να βρεις κάτι που να είναι μοναδικό για σένα. Και αν τα κριτήρια σου στα οπίσθια δεν είναι της ποσότητας, αλλά εστιάζουν σε άλλα στοιχεία, τότε η Natasha Thomsen είναι αυτό που ψάχνεις.

Διαφήμιση

Μπορεί το επώνυμο της να φέρνει σκληρές αναμνήσεις ένεκα του Paul, αλλά εκείνη είναι το ηθικό αντίβαρο. Δίνει ένα θετικό πρόσημο στο όνομα.

Η Natasha Thomsen έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό που την κάνει να αποκτά μια μικρή μοναδικότητα στον απέραντο ωκεανό του Instagram. Αυτό δεν είναι τα πολύ γυμνασμένα οπίσθια της, που έχουν ιδανικό σχήμα, τέλειο μέγεθος και σου δημιουργούν ένα τεράστιο χαμόγελο.

Είναι το γεγονός ότι φοράει πάντα στρινγκ και ποζάρει ανάποδα με τα οπίσθια της να είναι το μοναδικό περιεχόμενο των φωτογραφιών της στις περισσότερες των περιπτώσεων. Και δεν είναι ότι υστερεί κάπου αλλού. Ούτε καν. Απλώς τα οπίσθια είναι τόσο τέλεια που επισκιάζουν τα πάντα.

Με τέτοια προσόντα δεν θα μπορούσε παρά πλέον να είναι μόνιμος κάτοικος του ονλυφανς και να οικονομάει χιλιάδες ευρώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κάιλι Τζένερ: Όταν η Κλοέ Καρντάσιαν της ζήτησε να κάνουν τρίο με το σύντροφό της και την άφησε παγωτό. Viral Βίντεο

Φωτογραφία Μπούζλουντζα: Το φουτουριστικό κτίριο στη Βουλγαρία που έκαναν οι κομμουνιστες; Ο λόγος;