in

Καίτη Φίνου: Η σπάνια φωτογραφία από τη σχολή μοντέλων στα 16 της

Μία φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Καίτη Φίνου από την ηλικία 16-17 ετών. Ήθελε να γίνει ηθοποιός όμως ήταν μικρή σε ηλικία για να τη δεχτούν είτε σαν εξαιρετικό ταλέντο είτε σαν σπουδάστρια σε σχολή υποκριτικής.

Έτσι, ξεκίνησε από σχολή μοντέλων και στη συνέχεια όταν έφτασε στην ηλικία των 18 μπήκε στη Δραματική Σχολή που της αλλαξε τη ζωή.

Η Καίτη Φίνου δημοσίευσε την πιο κάτω φωτογραφία και έδωσε και τις σχετικές πληροφορίες Αναφέροντας

Διαφήμιση

Κορίτσι στην εφηβεία,με όνειρα να γίνω “θεατρίνα”-όπως έλεγαν απαξιωτικά παλιά τις ηθοποιούς-…..
Σεζόν 74-75 μαθήτρια της σχολής μοντέλων του Γιώργου και της Βένιας Καρατζαφέρη. Πάντα με στόχο τις γνωριμίες για να μπορώ να πάω μικρότερη σε δραματική σχολή.

Ήθελα να βγω στο σανίδι και δεν μπορούσα να περιμένω να βγάλω το εξατάξιο τότε γυμνάσιο. Έδωσα σαν ειδικό ταλέντο στο Εθνικό στα 14 αλλα μου είπε η αείμνηστη Διαμαντιδου:είσαι πολύ καλή αλλά πολύ μικρή κορίτσι μου. Τελείωσε το σχολείο κι μετά πραγματοποίησε τα όνειρά σου.

Δεν μπορούσα να περιμένω κι έτσι γράφτηκα στη σχολή. Έκανα αρκετές διαφημίσεις με πιο γνωστή του Χυτήρογλου. Δυστυχώς δεν την “εσωσα”.

Επιδείξεις μόδας αρκετές που όμως τίποτα δεν με γέμιζε. Ήθελα να παίξω στον κινηματογράφο την…χαροκαμενη μάνα που εχουν απαγάγει το παιδί της και γίνεται δούλα, για να μαζέψει λεφτά και να πληρώσει ειδικούς να το βρουν(στο σπίτι έκανα δικό μου μονόλογο της μάνας,με παρακολουθούσε η μαμά και οι φίλες της κι εκλαιγαν)…κάπως έτσι περνούσαν οι ώρες,οι μέρες,οι μήνες και τα χρόνια μέχρι να φτάσω 18,5 και να γραφτώ επιτέλους στην Δραματική Σχολή Αθηνών Γιώργου Θεοδοσιάδη…..από κει και μετά,άλλαξε όλη η ζωή μου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Δέσποινα Βανδή. 18 ξανά. Στη Γαλλία την έκαναν καμπάνια κατά του Photoshop στην Ελλάδα το τερματίζει

Σόδα και Πατάτα: Το απόλυτο κόλπο για να φύγει η σκουριά. Το διττανθρακικό Νάτριο κάνει θαύματα