in

Ναταλία Γερμανού: Δεν είμαι το μοναδικό cougar

Μία αγαπημένη συνήθεια τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει το ξεφύλλισμα παλαιότερων περιοδικών βρίσκεις μερικές συνεντεύξεις και δηλώσεις πραγματικά διαμάντια εκεί μέσα! Κοίτα να δεις τι έπεσε στα χέρια μου τώρα…

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει πρόβλημα να συζητά τα προσωπικά της και ιδιαίτερα τις σχέσεις της.

Διαφήμιση

«Έχω κάνει και κάποιες σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν χωρίς να χρειαστεί να κρυφτώ. Γι’ αυτό και γνωρίζω ότι οι σχέσεις μου που βγαίνουν προς τα έξω είναι αυτές που κάνω με άτομα επίσης γνωστά.

Το βασικό είναι ότι όταν κάποιος πάρει την απόφαση να εκτεθεί και να δουλέψει μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτόματα παίρνει απόφαση ότι δεν είναι πια στο απυρόβλητο. Δέχεσαι ότι θα σε χλευάσουν, θα σε αγαπήσουν, θα σε μισήσουν, θα σε ξεσκίσουν» ανέφερε η παρουσιάστρια στο περιοδικό Hello πριν χρόνια.

Δήλωσε επίσης ότι την ενοχλεί το γεγονός όπου κάποιοι συνάδελφοι της δεν μπορούν να δεχτούν αρνητική κριτική.

«Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν με συνομήλικούς ή μεγαλύτερούς μου άντρες. Στη φαντασίωση των blogs είμαι η γυναίκα που παίρνει το λυκόπουλο από το χέρι από την κατασκήνωση. Άμα αναγκαστούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, με τι θα κάνουν πλάκα στο twitter; Δεν τους το χαλάω όμως γιατί κι εγώ γελάω με κάποια σχόλια που έχουν γραφτεί για μένα στο διαδίκτυο.

Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί τους κάνω τόσο μεγάλο «κλικ» όταν δεν είμαι το μοναδικό cougar στην ελληνική πραγματικότητα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Μακρυπούλια: Η εμπειρία της μετά από 10 χρόνια ψυχανάλυσης

Ακαταμάχητη η Φαίη Σκορδά – Κορμάρα με την εμφάνιση της εβδομάδας στην τηλεόραση