in

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραλίες και εστιατόρια της Χαβάης επισκέπτεται το μοντέλο

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στα social media η δημοφιλής παρουσιάστρια

Στη Χαβάη και συγκεκριμένα στο μέρος Paui της κομητείας Maui, βρίσκεται από τη Δευτέρα 7/2 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά δεν ξεχνά να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που δημοσιεύει, περνά υπέροχα, ενώ το look της είναι πάντα προσεγμένο, είτε βγαίνει για ποτό είτε πηγαίνει για ηλιοθεραπεία στην παραλία.

Τη Δευτέρα 7/2, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, όπου φορά ένα αποκαλυπτικό, μαύρο, μίνι φόρεμα με διαφάνειες, το οποίο αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της. Το outfit κάνουν ακόμη πιο σέξι τα μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ τα πλούσια μαλλιά της είναι φυσικά και πέφτουν στην πλάτη της. Το μακιγιάζ της είναι απλό και λάμψη της χαρίζουν τα κομψά σκουλαρίκια στα αυτιά της. Προφανώς τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν σε κάποια νυχτερινή έξοδο του 34χρονου μοντέλου.

Διαφήμιση

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν βγάνει μόνο για ποτό στη Χαβάη, αλλά κάνει ολοκληρωμένες καλοκαιρινές διακοπές, πράγμα που σημαίνει ότι χαίρεται τον ήλιο και ευχαριστιέται βουτιές στη θάλασσα. Άλλωστε, η θερμοκρασία στη Χαβάη είναι υψηλή, σε αντίθεση με αυτή της Ελλάδας που αυτές τις μέρες δεν ξεπερνά τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε το ροζ, μικροσκοπικό μπικίνι της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πόζαρε με νάζι στο φωτογραφικό φακό, ενώ πίσω της βλέπουμε τα καταπράσινα, ψηλά δένδρα. Αναμφίβολα, το γυμνασμένο κορμί της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τα ανδρικά βλέμματα. «Αloha» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της, την οποία πραγματοποίησε την Τρίτη 8/2.

Χθες, ανέβασε άλλες δύο φωτογραφίες από κάποιο εστιατόριο του Paui, όπου κάθεται σε έναν καναπέ και φορά ένα πολύχρωμο σύνολο, το οποίο αποτελείται από middle waist παντελόνι και crop top. Χαμογελά και φαίνεται γεμάτη θετική ενέργεια. «Μπάρμπεκιου πίτσα με κοτόπουλο. Ήταν πεντανόστιμη» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τα παρακάτω στιγμιότυπα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δώρα Κατσικογιάννη: Θα τολμούσες το casual look της;

Μαρία Μπεκατώρου: Με casual chic εμφάνιση στο πλατό και στη βόλτα