in

Νανά Παλαιτσάκη: «Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να αυτοκτονήσω»

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ένα σκουπίδι του διαδικτύου να έχει πεθάνει πρώτα τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη από δυο-τρεις φορές μάλιστα τον καθένα Όμως αυτά δυστυχώς έχουν γίνει και στο παρελθόν όταν είχε αναπαραχθεί ένα άρθρο στο οποίο σύμφωνα με τον τίτλο η Νανά Παλαιτσάκη ήθελε να δώσει τέρμα στη ζωή της!

Η Νανά Παλαιτσάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας, με το οποίο παλεύει εδώ και μια δεκαετία. Παράλληλα, η γνωστή δημοσιογράφος είχε απαντήσει και στα ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει δηλώσει πως θέλει να αυτοκτονήσει.

«Ήταν η αναπαραγωγή “θέλω να αυτοκτονήσω”. Άντε τώρα πες μου ποιον μαζεύεις πού. Και καλά εγώ, έλεγα θα αποκλειστώ, θα μείνω μέσα. Οι άνθρωποι οι δικοί μου, που με αγαπάνε, το παιδί μου πώς θα του μεταφερθεί η είδηση που είναι στη Γερμανία.

Διαφήμιση

Πόσοι ανησυχούσαν, πόσοι με έπαιρναν τηλέφωνο, έπαιρνα μηνύματα και από ασθενείς που γνωριζόμασταν στο νοσοκομείο.

Μέσα στη νύχτα είδα ότι είναι 30 sites που έχουν αυτόν τον τίτλο και λέω με έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια σαν σφαχτό στο τσιγκέλι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νανά.

«Δεν έχουν σκεφτεί αυτοί που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την πραγματική κατάσταση που βιώνει ο ίδιος ο άνθρωπος. Όταν θεωρείς κάποιον ξοφλημένο είναι ανήθικο. Και επειδή ήταν εξαιρετικά ανήθικο θα ήθελα να σεβαστούν τα προσωπικά μου δεδομένα οι άνθρωποι που 33 χρόνια με ξέρουν. Έπρεπε αυτό το θέμα να πάρει τέλος», συμπλήρωσε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Κάνει pole dancing με ανύπαρκτα μαυρα εσώpoυχα και γίνεταΙ Viral. Δες το βίντεο

Άιρις Λο: Η κούκλα κόρη του Τζουντ Λο είναι άγρια, βγάζει γλώσσα και…δαγκώνει. Φωτογραφία