in

Να γιατί δεν πρέπει να μασάτε τσίχλα για πολύ ώρα.. Μάσαγε να χάσει κιλά και άλλαξε σχήμα η μούρη της

Όλοι έχουμε ακούσει ότι το μάσημα της τσίχλας βοηθάει να χάσουμε βάρος. Έρευνες έχουν δείξει ότι μασώντας τσίχλα μπορούμε να κάψουμε έως και 60 θερμίδες ανά ώρα!

Αυτό λοιπόν διάβασε και μία γυναίκα από το Nanjing της Κίνας, η οποία ήθελε να αδυνατίσει, μόνο που το παράκανε. Η ίδια μασούσε τσίχλα κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, για έξι μήνες και αντί να χάσει βάρος άλλαξε το σχήμα του προσώπου της.

Αφού πρώτα παρατήρησαν οι συνάδελφοί της, ότι το πρόσωπό της έγινε τετράγωνο, και φυσικά βάρος δεν είχε χάσει, η γυναίκα επισκέφθηκε πανικόβλητη έναν πλαστικό χειρούργο, ο οποίος της επιβεβαίωσε τα χειρότερα! Ότι δηλαδή το υπερβολικό μάσημα τσίχλας ασκεί πολύ τους άνω μυς της σιαγόνας, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση του προσώπου.

Διαφήμιση

Της εξήγησε επίσης ότι όταν ένα κομμάτι τσίχλα μασιέται για πάνω από 15 λεπτά, αρχίζει να σκληραίνει και γίνεται όλο και πιο δύσκολο το μάσημα καταβάλλοντας οι μύες μεγαλύτερη προσπάθεια, προκαλώντας κατ’ επέκταση τη διεύρυνση του προσώπου.

Βέβαια, το σαγόνι της θα επιστρέψει στο κανονικό του μέγεθος μετά από κάποιο χρόνο αν εκείνη σταματήσει το μάσημα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Βλέπεις τη ΜΑΝΤΟΝΑ στα 18 χροντρή; Δες τη τωρα και ΓΥMNΗ

GNTM: Θρήνος για μοντέλο του ριάλιτι. Θέρισε ο κορωνοιός την οικογένεια της Μέγκι Ντρίο. Νεκρή η μητέρα της