in

Μυστήριο στην Κρήτη: Δεν έπεσε σε χαράδρα και δεν έχει χτυπήματα η Γαλλίδα τουρίστρια

κρητη νεκρη η γαλλιδα

Μυστήριο αποτελεί για τον ιατροδικαστή και τις αρχές ο θάνατος της γαλλίδας τουρίστριας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες δεν βρέθηκε πεσμένη σε χαράδρα ούτε φαίνεται να έχει χτυπήματα και μώλωπες η γδαρσίματα.
Αντίθετα βρέθηκε σε οριζόντια θέση ανάσκελα και σε σημείο κοντά στο μονοπάτι από το οποίο προσπάθησε να επιστρέψει στο αυτοκίνητό της.

Πιθανά να ζαλίστηκ,ε να έπαθε θερμοπληξία και να πέθανε από φυσικά αιτία. Όλα αυτά όμως θα αποδειχθούν από την ιατροδικαστική εξέταση τη νεκροψία νεκροτομή αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Διαφήμιση

Για τις αρχές δεν υπάρχει προφανής λόγος θανάτου ή αιτία και σίγουρα δεν προέρχεται από πτώση της τουρίστριας σε γκρεμό η χαράδρα όπως χτες έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες από την Κρήτη.

Η 29χρονη κοπέλα ήταν νοσοκόμα σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Ναντ της Γαλλίας της άρεσε να ταξιδεύει μόνη της και μοιραζόταν στιγμές και τοπία από τις διακοπές της μέσω των social media. Η ίδια επικοινωνούσε σε καθημερινή βάση με τους γονείς της αλλά και τους φίλους της μέσω αυτών των καναλιών και η ξαφνική απουσία της είναι αυτή που ενεργοποίησε τους οικείους της να δηλώσουν την εξαφάνιση

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Δωροθέα Μερκούρη: Με κολατσιό από το σπίτι στην παραλία. Τι τρώει μεσημεριάτικα;

Κατερίνα Λιόλιου απο φωνή; Influencer στο Instagram