in

Τόνια Σωτηροπούλου: Για ηλιοθεραπεία σε παραλία της Γαλλίας, περπατά και αναστατώνει – Δες βίντεο

Άψογες αναλογίες διαθέτει η δημοφιλής ηθοποιός

Στο Φεστιβάλ Καννών παρευρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, όπως μαρτυρά ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram.

Φόρεσε το μαύρο συνολάκι της και το κόκκινο κραγιόν της, πήγε για ποτάκι και σίγουρα απαρατήρητη δεν πέρασε. Κορμί καλλίγραμμο, ωραίο χαμόγελο και μεσογειακή ομορφιά είναι μερικά από αυτά που χαρακτηρίζουν την 35χρονη ηθοποιό.

Διαφήμιση

Βέβαια, δεν έχει πάει μόνη στην Γαλλία. Έχει την καλύτερη παρέα, τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια.

Πέρα από τις κοσμικές εξόδους και τις πρωινές βόλτες, η Τόνια Σωτηροπούλου πήγε παραλία, μιας που η θερμοκρασία έχει πλέον ανέβει και σε περίπου 10 μέρες θα έχουμε μπει και επίσημα στην πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι!

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5, η αγαπημένη ηθοποιός προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με στιγμές από το ταξίδι της στις Κάννες. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, υπάρχει και το βίντεο από την εξόρμησή της σε ήσυχη παραλία. Σε αυτό, την βλέπουμε να περπατά στην παραλία με νάζι, φορώντας ένα λιλά ολόσωμο μαγιό. Χαμογελά, παίζει με τα μαλλιά της και είναι πανέμορφη, με το καλλίγραμμο κορμί της να αναστατώνει. Μπορεί να μην βούτηξε, αλλά την ηλιοθεραπεία της τουλάχιστον την απόλαυσε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδια 200, 201, 202, 203 – Ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, ποιον πάει να συναντήσει;

Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στην Μαρία Κίτσου – Τι λέει η ηθοποιός για τις σκληρές σκηνές των φυλακών στις «Άγριες Μέλισσες»;