in

Μοντέλο του GNTM με ναρκωτικά: Μαρτυρία αστυνομικού. Έντρομη μόλις τη σταματήσουμε πήρε τηλέφωνο και ζήταγε…

Φως στην υπόθεση του μοντέλου που συνελήφθη στη Γλυφάδα με 33 γραμμάρια κοκαΐνης αναμένεται να πέσει σήμερα με την απολογία της κατηγορουμένης στην ανακρίτρια παρουσία δύο δικηγόρων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία την παρουσίαση το Πρώτο Θέμα Το θηριώδες αυτοκίνητο ήταν αυτό που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών να το ελέγξουν ως προς τα έγγραφα του.

Διαφήμιση

Όταν όμως πλησίασαν την οδηγό η νευρικότητα που είχε και η όλη της συμπεριφορά που έδειχνε μία γυναίκα αναστατωμένη έκαναν τους αστυνομικούς να ερευνήσουν το όχημα.

Μόλις η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί Θα προχωρήσουν σε έρευνα κάλεσε ένα άγνωστο άτομο στο τηλέφωνο και ζήτησε δικηγόρο.

Την ώρα μάλιστα που οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σακούλα κάτω απόσπασμα που είχε τα φιξακια με τα ναρκωτικά απευθύνθηκε σε αυτούς και τους είπε:

“Τι είναι αυτά; ναρκωτικά; εσείς μου τα βάλατε”

Το μοντέλο παραμένει από το Σάββατο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια θα απολογηθεί ή θα ζητήσει προθεσμία 48 ωρών.

Να επισημάνουμε ότι η αστυνομία έχει στείλει στα εγκληματολογικά τα σακουλάκια για να βρεθούν ίχνη DNA αλλά και στο γενικό χημείο του κράτους για να αλοιφή η περιεχόμενη ουσία των σκευασμάτων

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: ‘Εξαλλη η παρουσιάστρια Είναι απάτη Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά κινούμαι άμεσα νομικά

Ο Άνθρωπος του Θεού η ταινία: Τόνια Σωτηροπούλου, Άρης Σερβετάλης, Μίκι Ρουρκ. Πότε βγαίνει στον κινηματογράφο