in

Φαίη Σκορδά: Απογείωσε το ανδρόγυνο look, με δύο powersuits

Το ανδρόγυνο στιλ έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στις πασαρέλες και στα editorials, όπως και στις καρδιές των περισσότερων celebrities. Άπειρες είναι οι φορές που επώνυμες επιλέγουν ένα ανδρόγυνο look στο κόκκινο χαλί, όσο και στην καθημερινότητά τους.

Ωστόσο, υπάρχουν γυναίκες που δεν τολμούν να επιχειρήσουν ένα τέτοιο look, φοβούμενες ότι δεν μπορούν να το υποστηρίξουν και ότι θα χάσουν τη θηλυκότητά τους. Φυσικά, όπως με κάθε trend, αν το υιοθετήσετε σωστά, είναι βέβαιο ότι θα δείχνετε και κομψές και σέξι.

Την λύση σας δίνει η Φαίη Σκορδά, προτείνοντας μερικά έξυπνα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας, ώστε να αποκτήσετε την τέλεια ανδρόγυνη σιλουέτα, διατηρώντας αλώβητη τη γυναικεία σας φύση.

Διαφήμιση

Η παρουσιάστρια προτίμησε να φορέσει ένα ανδρόγυνο two-pieces look, ένα λευκό κοστούμι σακάκι-παντελόνι, μαζί με λευκό πουκάμισο. Το κομμάτι που ξεχώρισε όμως ήταν η μαύρη ζακέτα, η οποία λειτουργεί ως γιλέκο. Τα συνδύασε με snake print All-Star παπούτσια και και λευκή tote τσάντα. Το αποτέλεσμα είναι κομψό και ταυτόχρονα θηλυκό.

Μια εναλλακτική στιλάτη ανδρόγυνη επιλογή είναι το χρωματιστό κοστούμι. Η Σκορδά το προτίμησε σε φούξια χρώμα, σε συνδυασμό με μαύρο ζιβάγκο και αθλητικά παπούτσια.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Σικάτη με πράσινο κοστούμι

Νίνα Λοτσάρη: ΠΑΡΤΗΝ ΜΑΤΙ με το μπουρνούζι στο κρεβάτι να σου σηκώνει το φρύδι και όχι μόνο