in

Molly-Mae Hague: Υποβλήθηκε σε χειρουργική αφαίρεση καλοήθους όγκου στο στήθος – Δείχνει την ουλή της

Η περιπέτεια υγείας της 22χρονης influencer έχει τελειώσει

Στο Μεξικό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Molly-Mae Hague και παρόλο που έχει πάει εκεί για επαγγελματικούς λόγους, παράλληλα ξεκουράζεται, απολαμβάνει ηλιοθεραπεία και μπανάκια στη θάλασσα.

Και την Κυριακή 7/3, η 22χρονη influencer τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 6.288.000 followers της, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου είναι ντυμένη σαν νύφη και είναι απλά υπέροχη!

Διαφήμιση

Στέκεται με αυτοπεποίθηση σε μία αμμώδη παραλία, φορώντας ένα λευκό, σατέν, maxi φόρεμα με λεπτές τιράντες, το οποίο κολακεύει τις ωραίες καμπύλες και το ντεκολτέ της. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα ψηλό σινιόν, ενώ όγκο στα χείλη της δίνει το κραγιόν στο χρώμα του πάθους. Παράλληλα, τα χρυσά σκουλαρίκια-κρίκοι της χαρίζουν λάμψη και η μικρή τσάντα χειρός της προσδίδει επιπλέον κομψότητα.

Η πρώην σταρ του «Love Island», η οποία βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο βρετανικό ριάλιτι του 2019, τον 22χρονο Tommy Fury, σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν έρχονται όλες οι καταιγίδες για να διαταράξουν τη ζωή σου. Κάποιες έρχονται για να σου καθαρίσουν το δρόμο».

To Σάββατο 5/3, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram δύο φωτογραφίες από την ώρα που χαλάρωνε σε ξαπλώστρα, δίπλα σε πισίνα.

Φορώντας ένα μαύρο, μικροσκοπικό μπικίνι top και ένα λευκό, άνετο σορτς, έχει αφήσει το κορμί της εκτεθειμένο στον ήλιο και το ζεστό αεράκι. Έχει πιάσει τα μαλλιά της σε μία ψηλή αλογοουρά και έχει ολοκληρώσει το beach outfit της με μερικά κομψά κοσμήματα.

Είχε τακτοποιήσει όλα τα πράγματά της σε μία μπεζ τσάντα ώμου Prada.

Την ίδια μέρα (Σάββατο 5/3), η εκρηκτική Αγγλίδα έδειξε, μέσω ενός InstaStory, την ουλή που έχει στο στήθος της, μετά την χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ενός καλοήθους όγκου, στην οποία υποβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τον Φεβρουάριο, η Molly-Mae Hague μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας της, αναρτώντας βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Eίπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν έπιασε ένα εξόγκωμα στο στήθος της, το οποίο είχε μέγεθος μίας «μπάλας του γκολφ».

Μάλιστα, απάντησε σε μία θαυμάστριά της, η οποία της εξομολογήθηκε ότι είχε βρει κι εκείνη πρόσφατα ένα εξόγκωμα στο στήθος της.

Συγκριμένα, η Molly-Mae Hague τόνισε: «Αυτό είναι προφανώς πολύ σοβαρό. Λυπάμαι πραγματικά που βρήκες έναν όγκο. Ξέρω ότι είναι τρομακτικό. Ήμουν στο κρεβάτι όταν βρήκα το δικό μου. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τον Tommy [Fury], όταν έπιασα τον όγκο στο στήθος μου. 

Όταν βρίσκεις ένα εξόγκωμα, αναρωτιέσαι “Πώς δεν το ένιωσα αυτό πριν; Πρέπει να δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα, πώς δεν το πρόσεξα νωρίτερα;”. Το δικό μου ήταν τεράστιο, σαν μία μπάλα του γκολφ». 

Εν συνεχεία, υποστήριξε: «Στην αρχή οι γιατροί μου συνέστησαν να μην αφαιρέσω το εξόγκωμα. Είπαν ότι ήταν κάτι που λέγεται ινοαδένωμα μαστού και είναι καλόηθες, όχι σοβαρό. Ωστόσο, το να ζω με ένα τεράστιο εξόγκωμα στο στήθος μου, δεν μου φάνηκε καλό. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά με το σώμα μου. Δεν ήθελα απλώς να κάθομαι και να περιμένω τα επόμενα χρόνια να μετατραπεί ο όγκος σε κάτι κακό».

Στη λεζάντα του βίντεο, η όμορφη influencer έγραψε: «Ελέγξτε τα βυζιά σας!».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Rita Ora: Δείχνει τους κοιλιακούς της και κολάζει το Instagram

Μαρία Σολωμού: Πού γιόρτασε τις Απόκριες και χόρεψε μέχρι το πρωί;