in

Γουάντα Νάρα: Φλεβάτα και στη φόρα! Με αυτές τις φωτογραφίες ο Μάουρο Ικάρντι θα βλέπει δίχτυα με τα κυάλια

Η Wanda Nara έζησε, μεγαλούργησε και κέρδισε την προσοχή του κόσμου στην Ιταλία, όταν για πρώτη φορά με τον πρώην σύζυγό της Μάξι Λόπεζ χάθηκα για να αγωνιστεί αυτός στη Σαμπντόρια!

Το ζευγάρι με τα τρία του παιδιά άρχισε να κάνει παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του Maxi Lopez και μελλοντικό σύζυγό της Wanda Nara, Mάουρο Iκάρντι!

Διαφήμιση

Το σκάνδαλο δεν άργησε να συνταράξει όλη την ποδοσφαιρική Ιταλία όταν η Νάρα χώρισε τον Lopez και τα έφτιαξε με τον Ικάρντι!

Η αργεντίνα καλλονή και ο Ικάρντι απέκτησαν μαζί δύο παιδιά και πρόσφατα ταξίδεψαν στις Μαλδίβες όλοι μαζί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Και ενώ για τους ποδοσφαιριστές σιγά-σιγά η χρονιά ξεκινάει και τα περισσότερα σωματεία πηγαίνουν για την καλοκαιρινή προετοιμασία για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά , η Νάρα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τομόνο που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι η χρονιά για τον Ικαρντι θα είναι δύσκολη.

Με τέτοια γυναίκα δίπλα του ο ποδοσφαιριστής θα δουλεύει υπερωρίες και μάλλον θα βλέπει δίχτυα με τα κυάλια.

Εμείς πάντως κιάλια δεν χρειαζόμαστε για να δούμε τα προσόντα της Γουάντα Νάρα αφού η ίδια αποφασίζει και τα βάζει σε πρώτο πλάνο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Αυτό είναι το όπλο που σκότωσε 8,5 εκατομμύρια ανθρώπους

Δήμητρα Ματσούκα: Στα 48 με μαγιό. Η απόλυτη φαντασίωση ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ. Φωτογραφία και Video έβαλε φωτιά στο internet