in

Μίνα Αρναούτη: Η αυτοφωτογραφία στον καθρέφτη με το κoλάν γυμναστικής και το μπouστάκι έδειξε τα προσόντα της

Όταν μιλάμε για τη Μίνα Αρναούτη όλοι στο μυαλό μας φέρνουμε μία πολύ όμορφη γυναίκα με εντυπωσιακό πρόσωπο και υπέροχο σώμα!

Δυστυχώς την ακολουθεί και ένα δυσάρεστο γεγονός με το οποίο αρκετοί την έχουν συνδυάσει και έχει να κάνει με το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης!

Από αυτό το τροχαίο που συνέβη πριν από 6,5 περίπου χρόνια τη Μίνα Αρναούτη ταλαιπωρήθηκε αρκετά, σωματικά και ψυχικά και της πήρε χρόνια ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο και να δει την ζωή ξανά με αισιοδοξία! Χρειάστηκαν αρκετά χειρουργεία και πολλές ημέρες νοσηλείας!

Διαφήμιση

Η καλλονή μάλιστα αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μετά από τα πολλά αρνητικά μηνύματα που δεχόταν στο instagram και τις φωτογραφίες από τα τραύματα που της άφησε εκείνη η ημέρα του Φεβρουαρίου και με το δικό τους τρόπο ουσιαστικά να γυρίσει τη σελίδα και να προχωρήσει στη ζωή!

Πλέον ο Instagram λογαριασμός της Μίνας Αρναούτη είναι χάρμα ιδέσθαι και οι followers αυξάνονται καθημερινά!

Η όμορφη δημοσιογράφος σχεδόν κάθε ημέρα δημοσιεύει και μία όμορφη εικόνα από τη ζωή της και το καλοκαίρι η αλήθεια χορτάσαμε φωτογραφίες με μαγιό και ομορφιές!

Σήμερα η έκπληξη ήταν ακόμα πιο μεγάλη αφού φύγαμε από τα μαγιό και πήγαμε σε selfie φωτογραφία στον καθρέφτη όπου φορούσε το κoλάν γυμναστικής και ένα μπouστάκι.

Η στάση του σώματος ήταν τέτοια, με ανασηκωμένα τα πόδια, ώστε να διαγραφούν πλήρως και χωρίς φίλτρα οι υπέροχες καμπύλες της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Λένι κλουμ

Λένι Κλουμ: Η κόρη της Χάιντι Κλουμ στριμώχνει τη μάνα. Φωτογραφία

Ανέκδοτο: Η καινούργια οδηγός και το ΄’Ν’ …! Τρελό γέλιο