in

Καρίνα Τζέλινεκ: Βάζει μαγιό, βγάζει oπίσθια και στήθoς στη φόρα και σε στέλνει στα επείγοντα

Καρίνα Τζέλινεκ

Στο πιο καλοκαιρινό κορίτσι έχει μετατραπεί η Καρίνα Τζέλινεκ, που δεν χάνει ευκαιρία να βάλει το μπικίνι της και να ξεχυθεί στις παραλίες. Η σέξι καλλονή από την Αργεντινή βρέθηκε αυτή τη φορά στο Μαϊάμι και προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό με τα καμώματά της.

Το μοντέλο, γνωστή για τα υπέροχα oπίσθιά της, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μαγιό, λουλούδια στα μαλλιά και ακουστικά μουσικής και έκανε κολπάκια στο φωτογραφικό φακό!

Οι παπαράτσι τη λάτρεψαν και τώρα σου χαρίζουν ενσταντανέ… που θα σου κόψουν την ανάσα.

Διαφήμιση

Κι αν θες να μάθεις το κάτι παραπάνω για την εν λόγω θεά, γεννήθηκε πριν από 40 χρόνια στην Αργεντινή και είναι μοντέλο, ηθοποιός και τηλεοπτική περσόνα.

Ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ στα 16 της χρόνια κερδίζοντας αρκετούς τίτλους ομορφιάς στο προάστιο Cordoba Province.

Στα 19 της μετακόμισε στο Μπουένος Αϊρες να κυνηγήσει το όνειρό της, που δεν ήταν άλλο από το να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και της ηθοποιίας. Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά; Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάρα Καρφάνια: Η πολιτικός κόλαση γιατι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξέρει να διαλέγει – Το πουλέν του Καβαλιέρε – Φωτογραφία

Άνα Σερί: Η νέα μεγάλη ανακάλυψη του Instagram είναι Full extra και… “ΤΡΥΠΑΕΙ”