in

Κένταλ Τζένερ: Η φωτογραφία στα 4 που ταρακούνησε το instagram και την έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑΡ

Η σκόνη της Κένταλ Τζένερ τρώνε όλες οι αδερφές και η φαμίλια των Καρντάσιανς αφού το τελευταίο καιρό είναι το νούμερο ένα μέλος της οικογένειας Kardashian που απασχολεί τα social media! Μπορεί ακόμα να έχει λιγότερους followers από την Kim Kardashian όμως σύντομα και αυτό θα ανατραπεί.

Ο λόγος; Είναι απλά η πιο ωραία! Πάμε τώρα και λίγοσ το παρελθόν στα πρώτα της βήματα!

Ήταν μόλις 19 ετών όταν μετά την Κιμ Καρντάσιαν η Κένταλ Τζένερ αποφάσισε οτι έφτασε η ώρα της να σπάσει το ίντερνετ.

Διαφήμιση

Το 19χρονο μοντέλο τότε, ξεκίνησε να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στα media αφήνοντας πίσω την αδερφή της Κιμ όταν πόσταρε μία ιδιαίτερα προκλητική φωτογραφία με τα καλοσχηματισμένη οπίσθια της.

Η Κένταλ επέλεξε να μην δείξει το πρόσωπο της, παρά μόνο να εκθέσει δημόσια τους γλουτούς της, ενώ η ίδια στέκεται στα τέσσερα προσπαθώντας να ισορροπήσει ένα αυτοκινητάκι στους γλουτούς της.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ποιος τράβηξε την φωτογραφία ενώ η Κένταλ αρκέστηκε στο να σχολιάσει στη λεζάντα: «Κάτι σαν ταξίδι με το αυτοκίνητο».

Η συνέχεια είναι γνωστή: 221εκ ακόλουθοι στα social

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Η Ζέτα Μακρυπούλια και το πουλάκι τσίου στο Ρουκ Ζουκ

GNTM Heidi Klum: Η topless φωτογραφία που μας έκανε να…. ΧΑΡΟΥΜΕ ιδιαιτερα