in

ΜΙΛΦΑΡΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Η Βικτόρια Σίλβστεντ τρελαίνει τη Μεσόγειο! Εσένα; Φωτογραφία

Victoria Silvstedt


Με το μπικίνι της και μόνο καταφέρνει να τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό η Βικτορία Σίλβστεντ! Η καλλονή βρέθηκε σε μια ειδυλλιακή παραλία στη Σαρδηνία, φορώντας ένα σέξι λευκό μαγιό που διέγραφε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Η Victoria Silvstedt είναι μοντέλο και ηθοποιός από τη Σουηδία. Είναι επίσης παρουσιάστρια και τραγουδίστρια Και φυσικά πρωην κουνελάκι ηλικίας 48 ετών.

Κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουμε τη μιλφάρα στη Μύκονο οπου είτε βολτάρει στα Ματογιάννια είτε απλώνει κορμί στην ξαπλώστρα μαγνητίζει τα βλέμματα. Ανδρικά και γυναικεία.

Διαφήμιση

Κι επειδή δεν θέλει να αφήνει παραπονεμένους τους φανατικούς θαυμαστές της, το πρώην μοντέλο του Playboy δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα της σε ένα πολυτελές γιοτ.

Για μια ακόμα φορά κατάφερε να αναστατώσει κόσμο και κοσμάκη με τις πόζες και να αποδείξει ότι οι σαραντάρες… ίσον με δύο εικοσάρες!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
tzoker-Κληρωση

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ αποτελέσματα 8/5. Τυχεροί αριθμοί για τα 5.600.000. Δες ζωντανη ροη βίντεο live streaming

Νίνα Άγκνταλ: Πώς έβγαλε 300 εκατομμύρια; Η φωτογραφία που της άλλαξε την καριέρα. Όπως τη γένησε η μαμά της. Η περιουσία της ζαλίζει