in

Φωτιά στα κόκκινα: Η Τζέσικα Άλμπα με μαγιό και μας δείχνει την κορμάρα της – Φωτογραφία

Τελικά είναι γεγονός ότι οι γυναίκες μόλις πατήσουν τα 40 είναι πιο σέξι και σεξουαλικές ενεργές από ποτέ, γεγονός που το έχουν αποδείξει οι έρευνες και η Τζέσικα Άλμπα που φωτογραφήθηκε πιο σέξι από ποτέ.

Στα 41 της και μετά από τρεις γέννες η ηθοποιός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και δεν διστάζει να μας την δείξει. Η Τζέσικα Άλπα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ και εμφανίζεται με κορμί και καμπύλες που κόβουν την ανάσα.

Με αψεγάδιαστο και πολύ γυμνασμένο κορμί, η Άλμπα δεν είναι τυχαία μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, αν και «πιασμένη», αφού τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι παντρεμένη με τον Κάς Γουόρεν. Αυτό πάντως δεν μας σταματάει από να την θαυμάσουμε. Εξάλλου εκείνη επέλεξε να φωτογραφηθεί για το περιοδικό σε σέξι πόζες με μαγιό.

Διαφήμιση

Η διάσημη ηθοποιός καταφέρνει να ασχολείται παράλληλα με την μητρότητα και την καριέρα της ενώ δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής καθόλου από το σεξαπίλ της. Πως καταφέρνει όμως να κρατάει την σχέση της ζωντανή μετά από έξι χρόνια γάμου; Στην συνέντευξη που έδωσε στο GQ εξομολογήθηκε ότι εκείνη και ο Κρις κλείνουν ραντεβουδάκια: «Νομίζω πως πρέπει τα ζευγάρια να βγαίνουν ραντεβού μεταξύ τους. Είναι σημαντικό πιστεύω, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση και να τρώς ποπκορν, ή να μένεις για ένα βράδυ σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας».

Πάντως η Τζέσικα μας έχει συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις, με πιο πρόσφατη αυτή που έγινε σε έναν δρόμο της Νέας Υόρκης όπου η ίδια φορούσε ένα πολύ λεπτό μπλουζάκι με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral Βίντεο-σοκ: Έμπορος ναρκωτικών «τραβάει» την Αντζελίνα Τζολί σε άθλια κατάσταση

«Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί. Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»: Η Αγγελική Νικολούλη ξεσπάει για τα θύματα στα Τέμπη