in

Κατερίνα Ζαρίφη: Θα επέστρεφε στην τηλεόραση; – Τι δηλώνει η ίδια

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, η οποία μας έχει κερδίσει με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της, ξέρει τι θέλει όσον αφορά τα επαγγελματικά της

Την Κατερίνα Ζαρίφη «τσάκωσε» στα γυρίσματα του «Ρουκ Ζουκ» η κάμερα του «Πρωινού», με την αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια να εξηγεί με ποιες προϋποθέσεις θα αποφάσιζε να επιστρέψει στην τηλεόραση και να αναλάβει ένα project.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα από την δημοσιογράφο αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, ξεκαθάρισε: «Θα ήθελα πια, στην ηλικία που είμαι, να κάνω πράγματα που γουστάρω. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι απλά για να πω “αα, συντηρούμαι από την τηλεόραση”. Άμα μου προταθεί κάτι που γουστάρω, θα πάω “με τα μπούνια”».

Διαφήμιση

Αυτή την απάντηση έδωσε η 45χρονη παρουσιάστρια και εμείς την καταλαβαίνουμε απολύτως. Το θέμα είναι να κάνεις τη δουλειά που σε γεμίζει ψυχικά, διαφορετικά θα βαρεθείς γρήγορα, θα πιεστείς και θα την παραιτήσεις. Βρες το επάγγελμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου ή κάποιο το οποίο έχει για εσένα αρκετά πλεονεκτήματα. Σίγουρα δεν είμαστε όλοι για όλα. Υπάρχουν, όμως, αρκετές δουλειές που ο καθένας μας μπορεί να κάνει με ευχαρίστηση. Αυτό η Κατερίνα Ζαρίφη το ξέρει καλά. Για αυτό, έχει αποφασίσει πως δεν θα αναλώνεται σε τηλεοπτικά projects που δεν την αντιπροσωπεύουν.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 10/5 στο «Πρωινό».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Έξαλλη με τον αναιδέστατο άνδρα που ασκούσε bullying στη σύντροφό του, επειδή έτρωγε!

Aλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το νέο βίντεο με το κομψό μπικίνι, στο χρώμα του πάθους, θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη