in

Megan Fox: Ο Δημήτρης Γιαννέτος τις φτιάχνει τα μαλλιά αλλά το ΝΤΕΚΟΛΤΕ κλέβει τις εντυπώσεις. Φωτογραφία


Εδώ και αρκετά χρόνια ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, έχει περάσει στην άλλη όχθη του ατλαντικού και κάνει μία σπουδαία και λαμπρή καριέρα ως κομμωτής αρκετών διασημοτήτων.

Μαρία Μενούνος, Megan Fox, Καμίλα Καμπέγιο,Jennifer Lopez, Olivia Kulpo είναι μόνο μερικές από τις διάσημες κυρίες οι οποίες εμπιστεύονται τα μαλλιά τους στα χέρια του ταλαντούχου κομμωτή.

Διαφήμιση

Στο προφίλ του στο instagram ο Δημήτρης Γιαννέτος δημοσιεύει συχνά χτενίσματα και κουρέματα από όλες αυτές τις διάσημες σταρ. Ομολογουμένως μία βόλτα στο προφίλ αυτό αρκεί για να διαπιστώσει κάποιος το ταλέντο του αλλά και να δει στα μάτια των κωριών το πόσο ευχαριστημένες αισθάνονται με το αποτέλεσμα!

Σε μία πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιαννέτος στο instagram με τη Μέγκαν Φοξ τα υπέροχα μαλλιά της μπορούν ακόμα και να τραβήξουν τα βλέμματα από το υπέροχο ντεκολτέ της!

Τώρα αν είσαι άντρας, ξέρουμε πού θα κοιτάξεις γιατί μπορεί τα μαλλιά να τραβάνε τα βλέμματα όμως το μπούστο είναι αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα πήγαινε σε ριάλιτι της ελληνικής TV; Η ίδια απαντά

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Το γλυκό μήνυμα της 101χρονης γιαγιάς της – Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου