in

Μεγάλη ανατροπή από τα βιβλία των νοσοκομείων: «Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα. Δεν υπάρχει τίποτα»

Αλέξης Κούγιας: Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η Τζωρτζίνα

Σε αποκαλύψεις – φωτιά προβαίνει για ακόμη μια φορά ο γνωστός ποινικολόγος σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως η κεταμίνη χορηγούνταν από τους γιατρούς μέσα στο ίδιο νοσοκομείο.

«Ένας δημοσιογράφος από την Πάτρα με ενημέρωσε πως εκκλήθει αιφνιδίως και την εξέταζαν επί ώρες η ιατροδικαστής Πατρών κ. Τσιόλα να καταθέσει. Εντύπωση μου προκαλεί πως καταθέτει μετά τον κατηγορούμενο καθώς εκείνος καλείται τελευταίος ώστε να γνωρίζει ποια είναι η κατηγορία, ποια είναι τα αποδεικτικά στοιχεία της κατηγορίας και να μπορεί να τα αντιμετωπίσει», είπε αρχικά ο κ. Κούγιας μιλώντας στο MEGA.

Μεγάλη ανατροπή από τα βιβλία των νοσοκομείων: «Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα. Δεν υπάρχει τίποτα»

«Πριν από την απολογία της, είχαμε κάνει προσφυγή κατά της νομιμότητας της διαδικασίας διότι παρανόμως ορίστηκαν οι πραγματογνωμοσύνες. Νεκροψία κάνουν μόνο αυτοί που υπηρετούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία και είναι 23 σε όλη την Ελλάδα. Επειδή δεν μπορεί να γίνει νεκροψία – νεκροτομή τα δικαστήρια δέχονται πάντοτε την άποψη αυτού που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή και έχει κάνει την πραγματογνωμοσύνη», συμπλήρωσε.

Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια

Η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις συνθήκες που πέθανε η Τζωρτζίνα αλλά και στην ποσότητα της κεταμίνης που εντοπίστηκε στο αίμα της, κάτι που όπως είπε καταρρίπτεται.

«Διαχέεται και είπαν ότι δόθηκε μία δόση, η οποία δεν ήταν φαρμακευτική δόση, αλλά ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό να σας το διαψεύσω, καταρρίπτεται, δεν υπάρχει πια», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και αποκάλυψε πως είναι καταγεγραμμένο σε επίσημα βιβλία ότι σε νοσοκομεία στα οποία ήταν η Τζωρτζίνα, της έδιναν κεταμίνη, όπως και άλλα βαρβιτουρικά.

«Ο συνδυασμός του κοκτέιλ οδήγησαν στον θάνατο», συμπλήρωσε.

Ακόμα ανέφερε πως δεν υπάρχει μοιραία δόση κεταμίνης, λέγοντας «δεν έχει διαπιστωθεί πότε δόθηκε η δόση».

«Ξέρετε πόσα μπουκαλάκια πρέπει να αδειάσει, να τα πάρει από το μπουκαλάκι, αν το έκανε η κυρία Πισπιρίγκου για να τραβήξει τη δόση, να το περάσει στην ενδοφλέβια ένεση. Πόσα μπουκαλάκια και πόση ώρα χρειάζεται για να το κάνει αυτό; Χρειάζεται 16 ενέσεις τόση είναι η ποσότητα της κεταμίνης, το υλικό πρέπει να χωρέσει σε 16 ενέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Μάλιστα προανήγγειλε ανατροπές στην υπόθεση.

Μεγάλη ανατροπή από τα βιβλία των νοσοκομείων: «Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα. Δεν υπάρχει τίποτα»

«Δεν υπάρχει τίποτα. Θα εκπλαγεί η κοινή γνώμη από αυτά που θα ανατραπούν».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για αναστάτωση στο ανακριτικό γραφείο αν επιβεβαιωθεί ότι κατέθετε επί ώρες πως η κυρία Τσιόλα κατέθετε επί ώρες.

“Η κ. Τσιόλα στην αρχή ήταν κατηγορηματική πως είναι από παθολογικά αίτια, αλλά όταν διάβασε την πρώτη γνωμοδότηση του Ευτυχιάδη, από την οποία δεν προκύπτει εάν η χρωστική ουσία που χρησιμοποίησε την πήρε από τα εργαστήρια, άλλαξε. Γι’ αυτό μετά τη δεύτερη γνωμοδότηση ζητήσαμε επανεξέταση από την κ. Τσιόλα“.

Ακόμα ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Λέων, τον οποίο όπως είπε τον χρησιμοποίησε σε 10 υποθέσεις και δεν έγινε ποτέ δεκτή κάποια θέση του.

Όπως είπε η ιστορία ξεκίνησε από την τηλεόραση των Πατρών. “Είναι η μοναδική υπόθεση στον κόσμο που από δύο φωτογραφίες κι ένα πανάκι προσπαθούν να ανατραπούν ιατροδικαστικές εκθέσεις“, είπε χαρακτηριστικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ε ρε τύχη βουνό: Αυτός είναι ο υπερτυχερός που μόλις κέρδισε 600.000 ευρώ

Άκης Τσελέντης για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία: «Εδώ ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες μας κοιμίζουν κανονικά»