in

Ματιές στο παρελθόν: Η Λάουρα Νάργες με κολλητό ημίδιάφανο μπλουζάκι και εσώpουχα βάζει φωτιές

Λαουρα ναργες

Το πρώτο της παιδί απέκτησε πριν από λίγους μήνες η ΛάουραΝάργες με το σύζυγό της Χρήστο Σαντικάι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η Λάουρα απέχει τόσο τηλεοπτικά αλλά και γενικότερα από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στο νεό της ρόλο της ως μητέρα!

Έτσι λοιπόν το μόνο υλικό που μπορούμε να έχουμε από την αγαπημένη Λαουρίτα είναι κάνοντας ματιές στο παρελθόν! Εκεί θα βουτήξουμε τώρα και συγκεκριμένα πριν περίπου 9 χρόνια όταν Η Λάουρα Νάργες ήταν στον ΑΝΤ1 και δεν είχε ούτε καν Instagram!

Διαφήμιση

Η παρουσιάστρια είχε καιρό να δείξει τα προσόντα της, όμως το έκανε εκείνη την ημέρα με μια σέξι, ναζιάρικη φωτογραφία της από τους διαδρόμους του ANT1 με μια μίνι φούστα και ένα κολλητό άσπρο μπλουζάκι που αναδεικνύει το πλούσιο στήθoς της.

Η Λάουρα Νάργες είχε αραιώσει τις εμφανίσεις της στο πρωινό του ANT1 τελευταία και πολύ ανέβασε στο Twitter της την εν λόγω φωτογραφία βάζοντας φωτιά στο απόγευμά μας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Γκαγκάκη: Θολούρα – Όταν τα πέταξε στο Your Face και θύμισε Μαντώ στη Eurovision

Έδειξε oπίσθια – Η Ελιζαμπέτα Κανάλις έχει την πιο γενναία πίσω κίνηση – Είχε γούστο ο Τζορτζ Κλούνεϊ