in

Μαρία Κορινθίου: Λιτή και ξυπόλητη, αποθεώνει τη μεσογειακή ομορφιά και οι θαυμαστές της τρελαίνονται

Δες τη φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού-επιχειρηματία στο Instagram

Αναμφίβολα, η Μαρία Κορινθίου ανήκει στην «κατηγορία» των πιο εντυπωσιακών γυναικών ηθοποιών της χώρας μας. Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, έχει ιδρύσει την δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων, αξεσουάρ και προϊόντων περιποίησης. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, ζει τον έρωτα και την ευτυχία στο πλευρό του ταλαντούχου σκηνοθέτη-ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ισμήνη.

Η 42χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και το βράδυ της Τετάρτης 11/5 τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 586.000 followers της, όταν δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο, υπέροχο στιγμιότυπο, στο οποίο εμφανίζεται με ένα σέξι φόρεμα και χωρίς παπούτσια.

Απελευθερωμένη και λιτή, η Μαρία Κορινθίου κάθεται στο έδαφος, ανάμεσα σε δύο τοίχους, ακουμπώντας στον έναν την πλάτη της, στο άλλο το ένα της πόδι και είναι άκρως αισθησιακή. Με ύφος σοβαρό, κοιτά τον φωτογραφικό φακό και δεν μπορεί παρά να σκανδαλίζει την ερωτική φαντασία του ανδρικού πληθυσμού. Παράλληλα, το μαύρο φόρεμα αναδεικνύει το πλούσιο ντεκολτέ της και το eyeliner καθιστά το βλέμμα της ακαταμάχητο, με την ίδια να εκπέμπει δυναμισμό και σεξαπίλ.

Διαφήμιση

«Simple me…Story of my life. Ξυπόλυτη (πάντα). Πώς αλλιώς θα αισθάνεσαι την δόνηση-ενέργεια της γης, σαν αγριοκάτσικο, με σηκωμένο φόρεμα μέχρι τα γόνατα, επειδή ενοχλεί, και φυσικά καθισμένη στο πάτωμα🌹» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, αποκαλύπτοντας πως λατρεύει να είναι… ξυπόλυτη. Σχετικά με την τοποθεσία που τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία, όπως γνωστοποιεί η ίδια, ποζάρει σε κάποιο στενάκι της Αθήνας.

Η ανάρτησή της έχει, μέχρι στιγμής, συγκεντρώσει περισσότερα από 10.000 likes και τα θετικά σχόλια δεν σταματούν. Ενδεικτικά, δύο από αυτά είναι: «Αθάνατη μεσογειακή ελληνική ομορφιά💯💯👏👏❤️🌹» και «Γουαου!! Simple καλλονή! 💯».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Wanda Nara: Χάζεψε κόσμο. Γυμνή στη μπανιέρα με ανοιχτό το παραθύρι. Η φωτογραφία που διέλυσε το instagram. Τα είδε ο Μάουρο Ικάρντι;

Λογαριασμός Ρεύματος: Έτσι θα μειώσεις 16 ευρώ το μήνα το λογαριασμό. Μόνο στο Kool αναλυτικά τα νούμερα