in

Έλσα Χοσκ – Ίδια ο Φασούλας δηλώνει: Άφησα το μπάσκετ για να κάνω modeling

Ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στο κόσμο, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Ocean Drive και μίλησε για τις μεγάλες αγάπες που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Το modeling δεν είναι μια εύκολη δουλειά, καθότι τα συχνά ταξίδια και οι συχνές υποχρεώσεις απαιτούν θυσίες.

Κάτι παρόμοιο αναγκάστηκε να κάνει και η Έλσα Χοσκ, το διάσημο μοντέλο από τη Σουηδία, που αυτή τη στιγμή έχει στο portfolio της συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες όπως  την H&M, τη Dior και τη Nine West. Η Χοσκ έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, έχει ποζάρει για μέγιστα περιοδικά όπως η Vogue και το Elle, ενώ έχει κάνει και το πέρασμα της από τη Victoria’s Secret.

Διαφήμιση

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η Έλσα παραδέχτηκε πως της λείπει η μεγάλη αγάπη που αναγκάστηκε να παρατήσει εξαιτίας του modeling: Το μπάσκετ.

«Σε κάποιο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο να βρω ισορροπία μεταξύ των δύο. Ήμουν ήδη τοπ στην ομάδα και δεν μπορούσα να ακολουθήσω τις προπονήσεις καθώς έκανα συνεχώς shootings. ‘Ημουν αρχηγός της ομάδας και δεν πήγαινα στις προπονήσεις. Έτσι αποφάσισα να διαλέξω το modeling. Αλλά η αλήθεια είναι πως μου λείπει το μπάσκετ», δήλωσε το διάσημο μοντέλο.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Ocean Drive, η  Χοσκ φέρνει το κλίμα πίσω στα 60’s, επιλέγοντας αντίστοιχες δημιουργίες με κομψό στήσιμο και μοναδικά χρώματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η Yara έρχεται με φόρα, με εσώρουχα, μαγιό και λάδι και ανεβάζει τον υδράργυρο

Anllela Sagra: Δαγκώνει το μήλο, τρώει το καρπούζι και προκαλεί. Πολλές οι καμπύλες πολύ και η τεστοστερόνη