Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Σεπ 18, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη: Ήξερα ότι ο Γιώργος Πατούλης είχε κάποια γραμματέα…
news

Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη: Ήξερα ότι ο Γιώργος Πατούλης είχε κάποια γραμματέα…

Kool Team
Last updated: 27 Αυγούστου, 2024 12:08 μμ
Kool Team
Published: 27 Αυγούστου, 2024
Share
SHARE

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για την πρόσφατη απόφασή της να αλλάξει το επίθετό της, αλλά και για τις εξελίξεις στη ζωή του πρώην συζύγου της, ο οποίος πρόκειται να γίνει ξανά πατέρας.

Αποκάλυψη για το νέο παιδί του Γιώργου Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη ανέφερε πως είχε ενημερωθεί για τα νέα του πρώην συζύγου της πριν γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό. «Τα είχα πληροφορηθεί πριν βγουν στη δημοσιότητα από τον γιο μου και από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Έπειτα από κάποιο διάστημα είπε στο παιδί μας ότι θα αποκτήσει ετεροθαλή αδελφάκι ή αδελφάκια», δήλωσε η ίδια.

Η αντίδραση του γιου τους, Αλέξανδρου

Όταν ρωτήθηκε για το πώς πήρε την είδηση ο γιος τους, Αλέξανδρος, η Μαρίνα ανέφερε: «Ο Αλέξανδρος είναι ενήλικος, έχει μια προσωπική θέση και άποψη, είναι είκοσι χρονών. Είναι μια είδηση που προκάλεσε αναστάτωση. Κάποιες αποφάσεις, που είναι ανατρεπτικές σε μια πορεία ζωής, σίγουρα θέλουν μια προετοιμασία, η οποία δεν είχε προηγηθεί».

Η απόφαση για αλλαγή επωνύμου

Όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή του επιθέτου της, η Μαρίνα Σταυράκη εξήγησε πως η απόφασή της συνδέεται με την ανάγκη να αποστασιοποιηθεί από το παρελθόν της με τον Γιώργο Πατούλη. «Έχω διαφοροποιήσει τη θέση μου απ’ όταν χωρίσαμε. Ήξερα ότι είχε κάποια γραμματέα. Αποφάσισα να αλλάξω το επίθετό μου, γιατί δεν με συνδέει τίποτα με το όνομα του κυρίου Πατούλη. Θεώρησα ότι ήταν ηθικό κι έντιμο, αφού δεν μας συνδέει τίποτα, να αλλάξω κι επίθετο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Προτεραιότητα η στήριξη του γιου τους

Η Μαρίνα Σταυράκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προτεραιότητές της ως μητέρα. «Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις επιλογές μας. Ως μητέρα του 20χρονου Αλέξανδρου, αυτό που αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητά μου είναι το μέλλον και η στήριξη –σε όλα τα επίπεδα- του γιου μου, πράγμα το οποίο επιζητώ και από τον πρώην σύζυγό μου», είπε. Παράλληλα, ευχήθηκε «κάθε καλό στο παιδί ή στα παιδιά που περιμένουν».

Η συνέντευξη αυτή ρίχνει φως στις προσωπικές αλλαγές και αποφάσεις που έλαβε η Μαρίνα Σταυράκη, προσπαθώντας να προχωρήσει μπροστά με το κεφάλι ψηλά και με προτεραιότητα την οικογενειακή ευημερία.

Διαφήμιση
TAGGED:Μαρίνα πατούλη
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
24°C
Athens
broken clouds
26° _ 23°
50%
7 km/h
Πε
24 °C
Πα
26 °C
Σα
26 °C
Κυ
29 °C
Δε
29 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Τραγική κατάληξη στη Γλυφάδα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων

Kool Team
2 Min Read

Οδήγηση χωρίς δίπλωμα: Πρόστιμα, ποινές, ακόμα και ΙΣΟΒΙΑ. Τι ισχύει στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Kool Team
3 Min Read

Τι να κάνεις αν πέσεις με το αυτοκίνητο στο νερό – Βήμα-βήμα οδηγίες επιβίωσης

Kool Team
4 Min Read

Αυτοκτονία 38χρονου κρατούμενου στο Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου: Ερωτήματα για τις συνθήκες κράτησης

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

news

Ανείπωτη θλίψη στην Ελασσόνα: Πέθανε ξαφνικά 58χρονη, αφήνει πίσω της δύο παιδιά

1 Min Read
news

Άφησε πίσω του έξι παιδιά: Πέθανε ο αγαπητός Παπα-Στέφανος, θρήνος για τον 57χρονο ιερέα

1 Min Read
Media

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με φωτογραφία από τον Αύγουστο

1 Min Read
koolgirls

Η Σάρα Τζιν Άντεργουντ είναι από τα πιο προικισμένα «κουνελάκια» – Φωτογραφίες

1 Min Read
news

Άστατος καιρός με έμφαση στις έντονες βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

1 Min Read
Μπάσκετ

Ρωτήσαμε την τεχνητή νοημοσύνη και μας απάντησε: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague!

3 Min Read
news

Taylor Swift & Travis Kelce: Ένας γάμος-υπερπαραγωγή που «προφητεύεται» ότι θα αλλάξει την παγκόσμια showbiz

4 Min Read
koolgirls

Sabrina Salerno: Η διαχρονική σταρ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει – “Αυτός ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για μένα!”

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?