in

Κρυπτονόμισμα πι (pi) τιμή σήμερα και εκτιμήσεις για τα επόμενα χρόνια

Το κρυπτονόμισμα πι που από τους πρώτους παρουσιάσαμε στην Ελληνική κοινότητα μέσα από το koolnews πριν περίπου 1,5 χρόνο έχει διαγράψει έως σήμερα μία εντυπωσιακή πορεία φτάνοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 14 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες οι οποίοι κάνουν δωρεάν εξόρυξη του κρυπτονομισματος pi

Πώς γίνεται η εξόρυξη του κρυπτονομισματος Πι

Για να βγάλετε κρυπτονόμισματα Pi θα πρέπει να κατεβάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο μία εφαρμογή μέσα από αυτό εδώ το link https://minepi.com/koolnews
Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή του κρυπτονομισματος Πι για android η iOS κινητά τηλέφωνα στη συνέχεια θα δώσετε τα στοιχεία σας και θα πρέπει να εγγραφείτε με αυτά.
Προσοχή δίνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία δεν θα γράψουμε το όνομα Νίκος αλλά Νικόλαος όχι Κώστας αλλά Κωνσταντίνος.
Δίνουμε Επίσης το πραγματικό μας αριθμό του κινητού τηλεφώνου και αν θέλουμε κάνουμε επιβεβαίωση μέσω του πραγματικού Facebook λογαριασμού μας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε πλέον είναι να πατάτε έναν κεραυνό μία φορά ανά 24 ώρες. Δεν καταναλώνει ενέργεια γιατί η εξόρυξη του κρυπτονομισματος Πι δεν γίνεται από το κινητό σας τηλέφωνο αλλά μέσω της εφαρμογής και του πατήματος του κουμπιού δίνεται σινιάλο στον server που σας φιλοξενεί ξεκινήσει να παράγει κρυπτονομίσματα.
Επίσης δεν καταναλώνει κανένα megabyte από τα δεδομένα του κινητού σας. Μπορείτε να πατήσετε τον Κεραυνό και να κλείσετε τελείως το τηλέφωνό σας για 24 ώρες θα συνεχίζετε να κερδίζετε κρυπτονομίσματα.

Ποια είναι η τιμή του π σήμερα

Η τιμή του νομίσματος πι σήμερα είναι 0 ευρώ γιατί δεν έχει βγει ακόμα στις αγορές όμως είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να ξεκινήσει και να πάρει τιμή αυτό θα γίνει κατά την φάση 3 όπου θα πρέπει να ξεκινήσει το blockchain όπως λέμε όπου και θα καταγράφονται οι συναλλαγές.

Διαφήμιση

Μπορεί το κρυπτονόμισμα πι να γίνει το νέο Bitcoin

Δεν το ξέρει κανείς όμως υπάρχουν πολλά και ειδικά χαρακτηριστικά ώστε να καταφέρει να έχει μία εξαιρετική πορεία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σε αμερικανικά sites που ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα αν καταφέρει να βγει στις αγορές το 2021 τότε μπορεί να έχει μία τιμή κοντά στο 1 δολάριο μέσα στο 2023 ενώ για το 2025 η τιμή του μπορεί να φτάσει τα 5-10 Ακόμα και τα 100 δολάρια.
Όλες αυτές οι αναφορές από πολύ έμπειρους αναλυτές και sites που ασχολούνται με αυτό σημειώνουν ένα πράγμα. Για να δουν ή να εκτιμήσουν την τιμή πρέπει να κυκλοφορήσει στις αγορές.Ακόμα είναι στη φάση 2 και δεν έχει εισαχθεί πουθενά , πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί τεχνική ή θεμελιώδης ανάλυση. Εχει όμως κάποια πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά!
Oμως ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κρυπτονομισματος π που μπορούν να το κάνουν το επόμενο big thing;

Είναι ότι το πι να είναι τόσο διαδεδομένο ανάμεσα σε πάνω από 5.000 κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν σήμερα χωρίς ουσιαστικά να κυκλοφορεί. Έχει 14 εκατομμύρια ενεργά μέλη το ξέρουν δεκάδες εκατομμύρια και το περιμένουν όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα.

Πως κανεις συναλλαγες με κρυπρονομίσματα

Ενώ για να κάνεις συναλλαγές και να λάβεις πραγματικά χρήματα με κάποιο και το νόμισμα όπως το Bitcoin το Cardano το Etherneun και άλλα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι σε εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά όπως η πασίγνωστη coinbase η οποία μπήκε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στον δείκτη nasdaq με αρχική τιμή περίπου 330 δολάρια οι δημιουργοί του πι ενσωμάτωσαν και αυτή τη λειτουργία στην εφαρμογή.
Αυτή τη στιγμή αν γραφτείς στο κρυπτονόμισμα έχεις τη δυνατότητα μέσα από ένα δοκιμαστικό περιβάλλον να έχεις και ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Θα έχεις τον δικό σου αριθμό πορτοφολιού και με αυτό μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις δοκιμαστικά κρυπτονομίσματα ώστε να καταφέρεις να εξοικειωθείς με αυτόν τον τρόπο συναλλαγής.
Ήδη πάρα πολύ κόσμος έχει εκφραστεί θετικά για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού πορτοφολιού και έχει αποκτήσει μία πρώτη εξοικείωση με όλο αυτό το οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων.

Τι θέλει για να είναι επιτυχημένο ένα κρυπτονόμισμα

Nα το ξέρουν οι χρήστες να το εμπιστεύονται να είναι φιλικό και εύκολο σε χρήση. Δεν υπάρχει κανένα άλλο NEO κρυπτονόμισμα μέχρι τώρα που να συνδυάζει όλα αυτά και να έχει τόσο πολύ κόσμο που μιλάει για αυτό όπως το κρυπτονόμισμα Pi
Όπως γράψαμε και πιο πάνω κανείς δεν μπορεί να ξέρει την πορεία του κρυπτονομισματος π ούτε όλων των κρυπτονομισμάτων τα επόμενα χρόνια όμως είναι πραγματικά μία ευκαιρία την οποία πρέπει να εκμεταλλευτείς και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις μία εφαρμογή από το κινητό σου τηλέφωνο.
Πάτα τώρα εδώ https://minepi.com/koolnews και κατέβασε την εφαρμογή για να αρχίσεις την εξόρυξη του κρυπτονομίσματος pi
Το μελλον ισως και να ειναι εδω
Κατεβαστε το app απο το link εδω https://minepi.com/koolnews
Σκεψου το εξης: ΚΑΠΟΤΕ καποιος πουλαγε 100.000 Bitcoins για 50 ευρω και δεν ευρισκε αγοραστη
Σήμερα αυτός που τα εδινε για 50 ευρω με τιμη ενος μπιτκοιν 60.000 δολάρια το ένα θα είχε
6.000.0000.000 ΕΞΙ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙ ή 5 δις ΕΥΡΩ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Σαλάντι: Το πρώτο ξενοδοχείο για γυμνιστές, εν έτει 1980, στην Ελλάδα. Πως ειναι ΣΗΜΕΡΑ

VIDEO Αυτοκίνητο Tesla: 2 νεκροί με ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ όταν αντί να στρίψει καρφώθηκε σε δέντρο