koolnews logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Ιούν 4, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Νταλιάνη: «Όταν δεν μπορεί να υπάρξει μία ιδανική σχέση, το σωστό είναι να προχωράς»
Showbiz

Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Νταλιάνη: «Όταν δεν μπορεί να υπάρξει μία ιδανική σχέση, το σωστό είναι να προχωράς»

Kool Team
Last updated: 29 Ιανουαρίου, 2025 9:31 πμ
Kool Team
Published: 29 Ιανουαρίου, 2025
Share
SHARE

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Νταλιάνη, στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα πραγματικότητα που βιώνουν τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά τους, δίνοντας έμφαση στη σημασία της συνεργασίας και του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των δύο γονιών.

«Η μετάβαση είναι δύσκολη, αλλά απαραίτητη»

Η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τις προκλήσεις που συνοδεύουν έναν χωρισμό, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά. Όπως τόνισε:

«Είναι δύσκολο γιατί πρέπει να γίνει ουσιαστικά αυτή η μετάβαση. Να αλλάξεις σπίτι και τα παιδιά να έχουν δύο σπίτια. Αλλά είναι κάτι που μερικές φορές είναι απαραίτητο και όταν γίνεται με τον σωστό τρόπο, το καταλαβαίνουν και τα παιδιά.»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ξεκαθάρισε πως, παρότι ο χωρισμός δεν είναι η εύκολη επιλογή, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι η καλύτερη δυνατή λύση για όλους. Σημαντικό για εκείνη είναι το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και ο πρώην σύζυγός της παραμένουν αφοσιωμένοι γονείς, με κοινό στόχο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αγάπη, σταθερότητα και κατανόηση.

«Ο απώτατος στόχος είναι η ευημερία και του εαυτού μας και των παιδιών μας. Έχουμε ένα κοινό έργο, που είναι να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σωστά και με αγάπη.»

«Τα παιδιά καταλαβαίνουν πότε οι γονείς τους είναι καλά»

Η ηθοποιός τόνισε πως το σημαντικότερο για εκείνη είναι να μη νιώσουν τα παιδιά πως οι γονείς τους, παρά τον χωρισμό, δεν μπορούν να συνεννοηθούν ή να διατηρήσουν μια υγιή σχέση μεταξύ τους.

«Τα παιδιά μας μάς λατρεύουν και τους δύο, οπότε τι πιο σημαντικό από το να μη νιώθουν ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι, παρότι χώρισαν ως ζευγάρι, δεν μπορούν να συνεννοηθούν και δεν αγαπιούνται ως άνθρωποι.»

Η Λαμπροπούλου εξήγησε πως, ακόμα κι αν ένα ζευγάρι δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση του με τον ιδανικό τρόπο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι καλοί γονείς και συνεργάτες στη ζωή.

«Δεν λέμε ότι είναι το ιδανικό το να χωρίζουν δύο γονείς, αλλά είναι το σωστό όταν δεν μπορεί να υπάρξει μία σχέση ιδανική. Αν δεν έχουν την ιδανική σχέση ως ζευγάρι, μπορούν ως αγαπημένοι γονείς παιδιών.»

Τέλος, η ηθοποιός εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι τα παιδιά, όσο δύσκολη κι αν είναι η αλλαγή, αντιλαμβάνονται και αποδέχονται την κατάσταση όταν βλέπουν τους γονείς τους ήρεμους και ευτυχισμένους.

«Αυτό τα παιδιά το καταλαβαίνουν και το δέχονται όταν βλέπουν τους γονείς τους καλά. Και τα παιδιά είναι.»

Author

Kool Team

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
30°C
Athens
scattered clouds
31° _ 28°
38%
5 km/h
Πε
29 °C
Πα
28 °C
Σα
28 °C
Κυ
32 °C
Δε
32 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Έγκλημα στην Καλαμάτα: Η προκλητική δήλωση της μητέρας του 41χρονου που ρίχνει την ευθύνη στην 39χρονη Βασιλική

Kool Team
4 Min Read

Θρίλερ στον Πειραιά: Η μοιραία βουτιά του ταξί στην Πύλη Ε4 και η οδυνηρή κατάληξη για τον 59χρονο οδηγό

Kool Team
3 Min Read

Επιθέσεις καρχαριών στην Ελλάδα: Από τον κατασπαραγμό της Βάντας στο Μον Ρεπό μέχρι το θρίλερ του Παγασητικού

Kool Team
7 Min Read

Anllela Sagra: Η Κολομβιανή θεά των 27 εκατομμυρίων που «γκρεμίζει» το Instagram με μικροσκοπικά μαγιό και ατσάλινους κοιλιακούς

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

koolgirlsLifestyleMedianewsShowbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ακυκλοφόρητες Viral φωτογραφίες

1 Min Read
koolgirlsnewsShowbiz

ΤΥΦΩΝΑΣ: Η Ρία Αντωνίου κ το δίχτυ της ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ. AKATAΛΛHΛΗ Φωτογραφία

1 Min Read
Μάρα Δαρμουσλή: Μοντέλο στα 16 Μαμα στα 23 κ ο Μπαμπας ο Λυκειάρχης
MedianewsShowbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Μοντέλο στα 16 Μαμα στα 23 κ ο Μπαμπας ο Λυκειάρχης

1 Min Read
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Έχω χτυπήσει άντρα σε σχέση. Όταν τσακώνομαι, τσακώνομαι. Ποιος τις έφαγε;

1 Min Read
Showbiz

Η Νίκη Κάρτσωνα αποκαλύπτει: Ο απόλυτος οδηγός για έναν ζεστό και άνετο χειμώνα!

1 Min Read
Showbiz

To Photoshop έκανε πάλι το θαύμα του – Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγινε ξανά… 19 – Δες τη φωτογραφία

2 Min Read
Showbiz

Από κορμί φωνάρα – Η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με… καλτσοδέτα

1 Min Read
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ΤΟΥΜΠΑΝΟ – Με μαγιό στο καρεκλάκι και το μπούστο βγάζει μάτια – Φωτογραφία

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?