in

Καρίνα Τζέλινεκ: Σε στάση μπρούμυτα με μπραζίλιαν μαγιό παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στην παραλία


Μπορεί τα λεφτά να μην μας περισσεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε. Και τι καλύτερο όνειρο αυτές τις μέρες από μια παραλία γεμάτη με αιθέριες υπάρξεις.

Αν υπάρχει μια τέτοια παραλία που να φημίζεται για τα στάνταρ που ζητάμε, τότε το Μαϊάμι είναι η μόνη απάντηση. Όπου και να κοιτάξεις ένα καλογυμνασμένο κορμί που θα σε κάνει να νιώσεις μειονεκτικά. Όπου και να γυρίσεις γυναίκες που μοιάζουν με ουρί του παραδείσου.

Διαφήμιση

Ένα από αυτά τα ουρί είναι και το γνωστό μοντέλο Καρίνα Τζέλινεκ που δεν θα μπορούσε να μην φορέσει ένα μπραζίλιαν μπικίνι για να βγει στην αμμουδιά και να κολάσει τους λουόμενους.

Σε στάση μπρούμυτα πάνω στην ξαπλώστρα, η Καρίνα διάβαζε το βιβλίο της και τα οπίσθια της απλώνονταν ανέμελα και κατακτούσαν βλέμματα και καρδιές. Κι επειδή το καταλάβαινε έκανε και το παιχνίδι της με περίεργες στάσεις και κινήσεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Βαθύ κάθισμα, selfie φωτογραφία με γόβες νυχτικό και ανοιχτά πόδια και η αϋπνία σου χτυπάει την πόρτα

Τραγωδία στη Κέρκυρα: Έγκυος έχασε το μωρό της γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο εναέριο μέσο από την Αθήνα