in

Μαρία Πετεβή: Οι «Άγριες Μέλισσες» και τα επαγγελματικά της «θέλω»

Συνέντευξη στο «Βreakfast@Star» παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Πετεβή, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ως «Πηνελόπη Σεβαστού». Είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, ενώ από όταν ακόμη πήγαινε στην ΣΤ’ Δημοτικού, έλεγε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και τα κατάφερε! Το τηλεοπτικό της ντεμπόυτο έκανε το 2016 ως «Ζίτσα Λιόλιου» στην κωμική σειρά του ΑLPHA «Αστέρας Ραχούλας».

Σήμερα, στην εκπομπή του STRA, για το μέλλον της «Πηνελόπης» στις «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε: «Yπάρχουν κάποιες εξελίξεις που θα φέρουν την Πηνελόπη σε αδιέξοδο. Ο χαρακτήρας μου θα προσπαθήσει να βρει τη δικαιοσύνη. Δεν ξέρω τι θα συμβεί με τον Μελέτη. Η Πηνελόπη θα είναι πιο υποχθόνια και πονηρή, όχι από κακία φυσικά, αλλά επειδή βλέπει ότι δεν τα καταφέρνει με νόμιμους τρόπους».

Φέτος, είναι η τελευταία χρονιά της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1. Για το τέλος του σίριαλ, η Μαρία Πετεβή παραδέχτηκε: «Στεναχωριέμαι που θα τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες».

Διαφήμιση

Σχετικά με το αν θα ήθελε του χρόνου να συμμετάσχει σε κάποια άλλη τηλεοπτική σειρά, σημείωσε: «Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να είναι κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Δεν θέλω πάλι να παίξω σε καθημερινή σειρά, θέλω να ξεκουραστώ λίγο». 

«Τώρα ξεκίνησα να λέω περισσότερο τη γνώμη μου. Έχω κάνει, δηλαδή, ένα βηματάκι προς αυτό. Όταν ήμουν μικρή, ήμουνα περισσότερο φοβικός άνθρωπος. Έχω κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε για τον χαρακτήρα της.

Τέλος, η Μαρία Πετεβή αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση «Μίστερο Μπούφο», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, όπου πρωταγωνιστεί. Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00, στο Θέατρο Άνεσις. «Είναι μία πολύ δύσκολη παράσταση. Έχει πολλά πράγματα σωματικά, τραγουδιστικά. Πρέπει να συντονισμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία από την παράσταση «Μίστερο Μπούφο»

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Παπουτσάκη: Με teddy bear παλτό κάνει βόλτα στην Αθήνα

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα βράδια τρώει σαλάτα και δροσίζεται γιατί όλη τη μέρα καίει! Η συνταγή εδώ