in

Ελένη Φουρέιρα: Δηλώνει έτοιμη για την εμφάνισή της δίπλα στον Maluma

Ο Maluma, δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες του WORLD TOUR του και κλείνει ραντεβού με το κοινό του στην Αθήνα σήμερα, στις 18 Μαρτίου του 2022.

Είναι ένας από τους πιο hot καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, με το προσωπικό του album να κατακτά την κορυφή των charts, όπως και η συνεργασία με τον The Weeknd, ένα EP με 7 τραγούδια και 7 καυτά video clips.

Ο κολομβιανός superstar ήρθε λοιπόν επιτέλους και στην Ελλάδα! Ο ίδιος υπόσχεται να μας αναστατώσει σε ένα υπέροχο show, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, και δίπλα του θα είναι και η Φουρέιρα.

Διαφήμιση

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν κάνει από εχθές εντατικές πρόβες για την εμφάνιση που ετοιμάζει on stage, καθώς είναι το opening act, πριν από το live του διάσημου Κολομβιανού σταρ.

«Προετοιμαζόμαστε για αύριο», τονίζει χαρακτηριστικά η Φουρέιρα και δημοσίευσε video στο Instagram Story της, μαζί με τη χορογράφο, Τσάλι Τζένινγκς και την ομάδα από τους χορευτές που την παλισιώνουν. Οι πρόβες είναι non stop και η εμφάνισή τους πρέπει να ναι φαντασμαγορική.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η Μαράια Κάρεϊ με ζαρτιέρες και μαυρα εσώρουχα

Kim Kardashian: Φορώντας σέξι μαγιό και hot πέδιλα, προκαλεί και το απολαμβάνει