in

Βίκυ Κάβουρα: Με ερωτική διάθεση, ποζάρει με κόκκινα ροδοπέταλα και «ρίχνει» το Instagram – Δείτε φωτογραφίες

Η 33χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας αποπνέει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ

Αναμφίβολα, η Βίκυ Κάβουρα ανήκει στις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, ενώ το θηλυκό κορμί της τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό. Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η 33χρονη καλλονή διαθέτει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων και μαγιό, το «I-CRAB». Μάλιστα, εργάζεται και ως influencer, διαφημίζοντας τα προϊόντα του e-shop της, οπότε είναι αρκετά ενεργή στα social media.

To βράδυ της Κυριακής 13/2, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 192 χιλιάδες followers της, αναρτώντας τρεις υπέροχες φωτογραφίες της, στις οποίες, αν και δεν προκαλεί με το ντύσιμό της, αποπνέει ερωτισμό, μιας και σήμερα είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαφήμιση

Φορώντας ρούχα του «Ι-CRAB», κάθεται σε μία αριστοκρατική πολυθρόνα με κόκκινο ύφασμα, ενώ τα ξανθά μαλλιά της είναι πιασμένα αλογοουρά.

Το μαύρο, δερμάτινο παντελόνι και το μαύρο φούτερ ταιριάζουν υπέροχα στο σώμα της. Παράλληλα, έχει τονίσει τα μάτια της με eyeliner και έχει μεγαλώσει τις βλεφαρίδες της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτές μάσκαρα. Λάμψη της χαρίζει το lip gloss, που έχει απλώσει στα χείλη της.

Κρατώντας στο αριστερό χέρι της ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο και κοιτώντας με βλέμμα πολλά υποσχόμενο τον φωτογραφικό φακό, προκαλεί την ανδρική φαντασία.

Βίκυ Κάβουρα, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Shay Mitchell: Αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, με σέξι τζιν σύνολο

Rihanna: Κάνει έκπληξη στους φαν της, στο Savage X Fenty μαγαζί του Λος Άντζελες