in

Μαρία Ιακώβου: Με αυτό το ανύπαρκτο μαγιό υποδέχεται το καλοκαίρι 2023


Η Μαρία Ιακώβου καλλιτεχνικά έγινε γνωστή μέσα από το τραγούδι “Μαύρα Μεσάνυχτα” για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά! Έχει κάνει σπουδαία πράγματα στη μουσική όμως όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί σε τηλεοπτικές της εμφανίσεις έχει μετανιώσει για αρκετές συνεργασίες αλλά και τραγούδια που έχει ερμηνεύσει

Διαφήμιση

Εκτός φυσικά από την καλλιτεχνική της πορεία υπάρχει και η πορεία μέσω των social media όπου εκεί συνήθως στο προσωπικό Brand του κάθε προσώπου έχει να κάνει με την εικόνα που λανσάρει προς τα έξω!

Η Μαρία Ιακώβου κατάφερε για άλλη μία φορά να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το καλοκαίρι του 2022, η Μαρία επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Αύγουστο με ένα ολόσωμο μαγιό, αλλά φέτος το 2023 έκανε διαφορετική επιλογή. Με ένα εντυπωσιακό μπικίνι μαγιό, ευχήθηκε στους followers της “Καλό καλοκαίρι”, προκαλώντας μια έκρηξη σχολίων και likes.

Το συγκεκριμένο post, που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της Μαρίας, γρήγορα έγινε viral, αποδεικνύοντας ότι η τραγουδίστρια απολαμβάνει την αγάπη και τον θαυμασμό του κοινού της.

Οι followers της Μαρίας Ιακώβου δεν έχασαν την ευκαιρία να της αφήσουν εγκωμιαστικά σχόλια και να εκφράσουν την αγάπη τους προς την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, ενθαρρύνοντάς την να συνεχίσει να μοιράζεται μαζί τους τις ξεχωριστές στιγμές της.

Η Μαρία Ιακώβου, πάντα πιστή στον εαυτό της και το στυλ της, δείχνει με κάθε ευκαιρία τον πραγματικό εαυτό της, προκαλώντας τον θαυμασμό των fans της.

Σίγουρα, το καλοκαίρι του 2023 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την αγαπημένη τραγουδίστρια και αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε περισσότερα από τη Μαρία στο Instagram τις επόμενες εβδομάδες.




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοκ στην Κρήτη: Τους ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ; Απαγχονισμένοι βρέθηκαν δύο 35χρονοι αστυνομικοί ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ή τυχαίο γεγονός;

Αλέξης Τσίπρας: Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ – Ανέβηκε το Viral βίντεο που τον ρίχνει στο 3%