in

Κάπου ώπα: Όχι άλλες 50άρες Ελληνίδες διάσημες που κρατιούνται σε φόρμα. Δες μας αφορά μαντάμ τι τρως – Οχι φωτογραφίες όχι ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η ελληνική σόουμπιζ έχει καταστεί τόσο αδρανής και πλέον όλες προσπαθούν να κρατηθούν στον αφρό με το να μοιράζονται πως διατηρούν τη φόρμα τους.
Τα βλέπουμε στις ξένες δε θελουμε να τις αντιγράφετε και για αυτό.

Η κατάσταση στην ελληνική οικονομία και εν προκειμένω στον χώρο της τηλεόρασης και όσων μέσων εν πάσει περιπτώσει «ταΐζουν» την ελληνική σόουμπιζ, οδήγησε σε μια πλήρη ένδεια ιδεών, ρίσκων, επιλογών, με αποτέλεσμα αυτό που κάποτε ήταν άφθονο, δηλαδή το μέγεθος της σόουμπιζ, να είναι τώρα μικρότερο και αυτοί που το απαρτίζουν να έχουν βρει άλλους τρόπους για να μην τις ξεχάσει το κοινό. Ένας από αυτούς είναι και να μιλάνε για την διατροφή τους, πώς διατηρούν τη φόρμα τους.

Προφανώς αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μια μερίδα γυναικών που θέλει να μάθει το μονοπάτι για να αποκτήσει ένα σώμα που να αρέσει πρώτα και κύρια σε αυτές, αλλά τον τελευταίο καιρό το κακό έχει παραγίνει. Μπορούμε να μετρήσουμε πλέον πάνω από 15-20 Ελληνίδες που «μοιράζονται τα μυστικά της διατροφής τους» ή μας «αποκαλύπτουν πως κρατιούνται σε φόρμα ».

Διαφήμιση

Μιλάμε τέτοιες αποκαλύψεις δεν έκανε ούτε ο Τριανταφυλλόπουλος στη Ζούγκλα. Τέτοιες inside πληροφορίες δεν πρόκειται να σας τις δώσει το μεγαλύτερο λαγωνικό του ρεπορτάζ. Αυτά μόνο από τα φιντάνια που γράφουν στις ιστοσελίδες και σαφώς από τις ίδιες τις κυρίες που μας ενημερώνουν ότι το πρωί τρώνε λίγη βρώμη, λίγο σανό και μετά πάνε να χλιμιντρίσουν.

Ο λόγος που συμβαίνει όλη αυτή η φούσκα είναι ότι τα άτομα της σόουμπιζ είναι τόσο μονόπατα, τόσο «μονομερή» στις ικανότητες τους που κάπως πρέπει να συντηρήσουν όλο αυτό το πέπλο της δόξας-φενάκης που τους καλύπτει, να τροφοδοτήσουν τη ψευδεπίγραφη γκλαμουριά που τους περιβάλλει. Κι άντε αυτοί το κάνουν. Εμείς οι υπόλοιποι που μασάμε τι είμαστε; Το ακόμη χειρότερο είναι ότι είμαστε αποθεωτές ή παλαμάκιες ατόμων που είναι κινούμενη τοποθέτηση προϊόντος, που την περνούν στο τσάμπα για να πέφτουμε εμείς στην παγιδούλα τους.

Ξέρετε τι; Η μόνη φόρμα που θέλουμε να ξανακούσουμε είναι αυτή που βάζουμε για το κέικ!

Και έτσι για την αλητεια δειτε τις ξένες που παράγουν και πρωτογενές περιεχόμενο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κέλι Μπρούκ: Στο μπούστο της λουλούδια. Και να θες να μη δεις… δε γίνεται + bonus φωτογραφία με μαγιό

Τζέννα Τζέημσον: Πώς είναι σήμερα η διασημότερη πορνοστάρ του πλανήτη; Κάποτε δεν έκλεινε πόδια. Τώρα δε την…