in

Μάνος Δασκαλάκης: Δέχεται ψυχιατρική υποστήριξη – Τι αποκαλύπτει πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον

Στο φως της δημοσιότητας μία άλλη πλευρά του 30χρονου πατέρα από την Πάτρα

Η υπόθεση-«θρίλερ» της Πάτρας δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, με την 33χρονη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, να έχει κριθεί προφυλακιστέα και να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη πως σκότωσε την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, χορηγώντας της θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Τι κάνει ο πατέρας των τριών παιδιών και ο εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης, Μάνος Δασκαλάκης, μετά την τραγωδία που έχει χτυπήσει την οικογένειά του; Όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 5/5 κυρία από το φιλικό περιβάλλον των γονιών του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο 30χρονος ζει 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα και αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές, περνώντας ώρες μέσα στο σπίτι. Επισκέπτεται, μάλιστα, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα ψυχίατρο, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, μία άλλη πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, η οποία είναι αντίθετη με εκείνη που κυριαρχούσε μέχρι τώρα για εκείνον.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, η κυρία από το φιλικό περιβάλλον των γονιών του 30χρονου υποστήριξε:

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο, 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, σε κάποιο συγγενικό σπίτι και μένει. Δεν βγαίνει καθόλου μέσα απ’ το σπίτι και δέχεται δύο φορές την εβδομάδα ψυχιατρική (υποστήριξη). Κάνει συνεδρίες, τελοσπάντων, με ψυχίατρο.

Αυτός έχει πιεστεί από παντού. Πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά παρτάκιας και εγωπαθής και δεν κοίταγε πέρα απ’ τη μύτη του και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα. Τώρα πια κατάλαβε και κατανόησε τι του έχει συμβεί.

Ανησυχούν όλοι, και ο πατριός του και ο μπαμπάς του και η μαμά του, πάρα πολύ. Εντάξει, στην αρχή δεν δεχόταν ψυχολογική βοήθεια και τώρα μόνος του την ζήτησε. Δεν βγαίνει καθόλου ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή των Φαίη Σκορδά-Γιώργου Λιάγκα: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=gldF8_jOoHQ&feature=emb_logo

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η πρώτη δήλωση του ιερέα που έδιωξε την τρανς γυναίκα από συσσίτιο – Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου

Χρήστος Σαντικάι: Απαντά για το ενδεχόμενο γάμου με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Λάουρα Νάργες