in

Βίκυ Καγιά: Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης κατακεραυνώνει τη σχολή Fashion Workshop by Vicky Kaya

Ο Ηλίας Γκιώνης μέσα από το Twitter ανέδειξε το θέμα με τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη τη νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου ΜΕΤ

Δείχνοντας μία ακτιβιστική συμπεριφορά αυτή τη φορά καταπιάνεται με ένα ουσιαστικά παράπονο κάποιων σπουδαστών της σχολής μόδας που διαθέτει η Βίκυ Καγιά στην οποία διδάσκει και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το tweet κατά κύριο λόγο εχει να κάνει με το κατά πόσο οι σπουδαστές του Fashion Workshop by Vicky Kaya λαμβάνουν κάποιο χαρτί ή βεβαίωση σπουδών!

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την καταγγελία το κόστος είναι 5.800 το χρόνο για 2.000 εγγραφή. 13.600 ευρώ συνολικά

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπόσχεται κανένας ότι είναι κάποιο ΙΕΚ ή κάποια επίσημα αναγνωρισμένη σχολή και για αυτό το λόγο ονομάζεται και workshop!

Είναι ένα σεμινάριο ουσιαστικά μόδας το οποίο στηρίζεται στην αναγνωρισιμότητα και την εμπειρία των καθηγητών του και στόχο έχει να μεταφέρει γνώση και τι μπορεί να αντιμετωπίσουν στην πορεία τους ως μοντέλα οι σπουδαστές του.

Όπως υπάρχουν οι δραματικές σχολές αλλά και τι σεμινάρια υποκριτικής με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί και το workshop της Βίκυς Καγιά!

Ζούμε σε μία περίοδο έντονης αμφισβήτησης και μετά τους αρνητές πανδημίας αλλά και η εμβολίων έχουν εμφανιστεί αρνητές στα πάντα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Όλη η αλήθεια για το μέλλον της στο Star. Επιστρέφει στο GNTM;

Ashley Roberts: Mε τολμηρό φόρεμα και χωρίς σουτιέν, έλαμπε στην φετινή τελετή Brit Awards. Φωτογραφίες