in

Μαίρη Συνατσάκη: Ο απίστευτος λόγος και συμπτώσεις που έβγαλε το γατάκι της Έβερεστ

Μαίρη Συνατσάκη γατακι εβερεστ

Ένα μικρό κάτασπρο γατάκι είναι το νέο μέλος στην οικογένειά της Μαίρης Συνατσάκη και το σύστησε στον κόσμο μέσα από το λογαριασμό της στο instagram. Μία μικρή χνουδωτή μπαλίτσα για την οποία έγραψε:

Και το όνομα αυτού, Έβερεστ.

Όχι μόνο επειδή είναι τεράστιος. Όχι μόνο επειδή είναι κάτασπρος σαν χιονισμένη βουνοκορφή. Αλλά κυρίως γιατί είναι το δικό μας μαλλιαρό αφράτο γέτι!

Διαφήμιση

Όσοι ξέρετε, καταλάβατε ήδη! Όσοι δεν ξέρετε δείτε το τρέιλερ από την ταινία «Γέτι, ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων» που πριν δυο χρόνια μεταγλωττίσαμε και που ήταν μια από τις καλύτερες δουλειές της ζωής μου!

Και δείτε τώρα κάτι συμπτώσεις! Σχεδόν παράλληλα με τον ερχομό του Έβερεστ στο σπίτι, μπήκε και η ταινία στο Netflix, (φυσικά υπάρχει και η ελληνική μεταγλώττιση) οπότε όσοι είσαστε από 3 έως 103 ετών, δείτε την! Σας υπόσχομαι ότι θα περάσετε 97 υπέροχα λεπτά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Μαλέσκου: Με αφορμή τον καιρό μήνυμα όλο νόημα για την Κατερίνα Καινούργιου και τον ανταγωνισμό

Viral Φωτογραφία: Ο Πεζοναύτης και το γατάκι που γεννήθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. 1952