in ,

Μαίρη Συνατσάκη: Κομψή χειμερινή εμφάνιση για το Θέατρο

Η Μαίρη Συνατσάκη, γνωστή influencer και επιχειρηματίας, παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Φτηνά Τσιγάρα». Η παράσταση δίνει μια εναλλακτική προσέγγιση στην εμβληματική ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη, που παρουσιάζεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πέρα από την υπέροχη θεατρική παράσταση, η Συνατσάκη δεν θα μπορούσε να χάσει την ερμηνεία του συντρόφου της, καθώς ο ηθοποιός και τραγουδιστής Ίαν Στρατής συμμετέχει σε αυτήν.

Η Youtuber επέλεξε να φορέσει ένα κομψό χειμερινό παλτό, το οποίο όλες αξίζει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα ριγέ μάξι παλτό, σε απαλούς μπλε και γήινους τόνους, που αναβαθμίζει το στυλ μας με μία κίνηση.

Διαφήμιση

Η Μαίρη Συνατσάκη συνδύασε το πανωφόρι με λευκό ζιβάγκο και σκούρο γκρι παντελόνι, όπως και με μπότες και tote bag σε μαύρο χρώμα.

Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και ζει μαζί από τον Δεκέμβρη του 2021. Η Συνατσάκη έγραψε χαρακτηριστικά σε post της για τη μετακόμιση: «Τόσες μετακομίσεις σε τούτη την ζωή για να μου μάθει το 2021 ότι το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ. Να έχει το 2022 ένα ζεστό «σπίτι» για ολ@ σας. Ό,τι κι αν σημαίνει, ό,τι κι αν συμβολίζει. Ό,τι κι αν χρειάζεστε, να βρεθεί την καινούργια χρονιά, εύκολα στο δρόμο σας αγαπημένοι μου άνθρωποι».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: ΘΑ παθεις ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ. Έριξε το ραντάκι και έσκυψε μπροστά. Ε, έριξε και το instagram. Φωτογραφίες

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε το άνετο σετ oversized blazer και παντελόνι και εμείς το λατρέψαμε