in

Μαίρη Μηλιαρέση: Τώρα που μπήκε στο ριάλιτι η φάρμα δες τη το 1994 να παρουσιάζει το ρουκ ζουκ

μαιρη μιλιαρεση

Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκίνησε την καριέρα της από τα καλλιστεία βγαίνοντας Β Μις Ελλάς το 1993 ενώ κατόπιν ξεκίνησε την καριέρα της από το χώρο των δημοσίων σχέσεων και στη συνέχεια πέρασε και στην παρουσίαση στην τηλεόραση.


Ήταν η πρώτη παρουσιάστρια του παιχνιδιού ρουκ ζουκ που παιζόταν από το Mega channel το 1994. Να σημειώσουμε ότι σήμερα το ρουκ ζουκ παίζει στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από αυτήν την εποχή υπάρχουν κάποια βίντεο που έχουν ανέβει στο YouTube από κάποιους που απλά πάτησαν το REC στο βίντεο του σπιτιού τους!

Μαίρη Μηλιαρέση στη συνέχεια παντρεύτηκε τον τραπεζίτη Τάκη Λαζαράκη και το 1996 και απέκτησε μία κόρη την Σοφίνα Λαζαράκη η οποία ασχολείται με την υποκριτική αλλά κυρίως το χορό και όπου κυνηγάει το όνειρό της μία καριέρα χορεύτριας

Η Μαίρη Μηλιαρέση εγκατέλειψε την παρουσίαση για να ασχοληθεί με το μεγάλωμα του παιδιού της και χώρισε όταν η μικρή Σοφίνα ήταν τρεισήμισι ετών!

Διαφήμιση

Σήμερα ζει μόνη της ασχολήθηκε χρόνια με την παρουσίαση προϊόντων μέσω τηλεμάρκετινγκ αφού όπως έχει παραδεχτεί ήταν η δουλειά που τη επέτρεπε να ζει με αξιοπρέπεια!

Ήταν λάθος που έφυγε για λίγο ούτε τηλεόραση αφού δεν της δόθηκε δεύτερη ευκαιρία όμως το έκανε για το παιδί της και δεν το έχει μετανιώσει!

Η Μαίρη Μηλιαρέση είναι ήδη στο νέο ριάλιτι του ANT1 τη φάρμα κάτι που πάντα ήθελε αλλά ποτέ δεν της δινόταν η ευκαιρία να συμμετάσχει σε σόου ή ριάλιτι αφού δεν την καλούσαν

Διαφήμιση

Δείτε τη Μαίρη Μηλιαρέση να παρουσιάζει το ρουκ ζουκ στο Mega Channel

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ζετα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Η εμφάνιση με κόκκινο σακάκι και μαλλιά βαγκ στο Ρουκ Ζουκ. Δες τι φόρεσε από κάτω

Ελένη Χατζίδου: Έγινε ξανθιά άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε ίδια η Ελένη Φουρέιρα. ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ